Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8:30-12:00-ig és 15:00-16:30 óráig.

Győri Elektromos VSK Asztalitenisz Szakosztály

Ismerjék meg a Győri Elektromos VSK Asztalitenisz Szakosztályát, Vágó Péter szakosztályvezető helyettessel készített interjú alapján.

- Be tudná mutatni az egyesületet?

- Egy nagy múltra visszatekintő klub, amely jelenleg is a legsikeresebb, és legtöbb csapattal rendelkező egyesület Győrben és környékén. A sportkör asztalitenisz szakosztályának, az újonc korosztálytól a felnőtt versenyzőkig, 34 igazolt versenyzője van. A sportolók a 80-as 90-es évek sikeres versenyzői hagyományát folytatva, a nemzeti csapatbajnokság hétvégeken rendezett hazai ill. idegen találkozóin bizonyítják rátermettségüket. A felkészülési tréningek az Apáczai Tornateremben, és a Petz tornateremben zajlanak.

- Kikből áll a csapat?

- Papp Zoltán a szakosztályvezető, Vágó Péter szakosztályvezető helyettes, vezetőedző Lung Dániel, az egyesület komplett elnöke Albert Zoltán. Emellett több edző segíti a munkánkat.. Van egy extra ligás csapatunk, ahol Játszik Lung Dániel, Béres Szabolcs, Jeszenszki Dániel. Ők 8. helyen végeztek ősszel, így a bennmaradásért küzdünk. Ezen kívül van egy NB II-es csapatunk. Ott hatan vagyunk. Az őszi bajnokságot megnyertük. Erősítettek is, hiszen a tavalyi extraligás csapatból átjött egy játékos. Stanitz Gábor, Papp Gábor, Papp István, Vágó Péter, Demeter Hunor, Kovács Kristóf.

- Milyen eredményeket értek el az elmúlt években? Mire büszkék?

- Az utóbbi évek legnagyobb eredménye, hogy extra ligában sikerült feljutni a csapatnak. Újra felfejlesztettük az utánpótlás nevelést. Nagyjából 40-50 kisgyerek jár hozzánk edzésre.

- Mik a célkitűzések a közeljövőben?

- Szeretnénk a kicsiket tovább nevelni és előbb-utóbb beépíteni a csapatban. Vannak megyei játékosaink is, ha ők fejlődnek őket szeretnénk beépíteni magasabb osztályokba.

- Milyen kapcsolatot ápolnak a JOOLA Asztalitenisz Kft-vel?

- Minden eszközünk JOOLA-s termék. A gyerekeknek is JOOLA termékeket ajánlunk. Így próbáljuk meghálálni, hogy támogatja az Extra Ligás csapatot.

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva