Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8:30-12:00-ig és 15:00-16:30 óráig.

Az ütőfák minősítése

A JOOLA teljesen felújított ütőfa programmal indítja az idényt. Az összes modell átdolgozásra került és ezzel együtt új designet is kapott. Mindehhez egy egyértelműen felismerhető Joola „Vonalat” kreált.

A Joola a jövőben eltekint az eddig alkalmazott, szokványos táblázattól, amelyben az ütőfák egyes tulajdonságai 0-100 beosztásban vannak taglalva. Pontos minősítés ennyire éles határokkal, árnyalati különbségekkel szerintünk nem lehetséges és túlságosan szubjektív is. Ezért a jövőben az ütőfák minősítésére egy új rendszert fogunk alkalmazni, amely a véleményünk szerint követhetőbb és lényegesen észszerűbb.

A következő ismertető jelek jellemzik és teszik mással nem összetéveszthetővé a JOOLA ütőfák új megjelenését:

Színnel jelölt ütőgyorsaság

Véleményünk szerint egy ütő minőségének megítélésekor annak gyorsasága a leginkább döntő tényező. Ezért a JOOLA az ütőket gyorsasági kategóriákba sorolja, és a kategóriákat különböző színekkel jelöli. Az érdeklődő a szín alapján azonnal felismerheti melyik tempó-kategóriába tartozik a kiszemelt játékszer.

Tájékoztatás az ütőfa lapján

Annak érdekében, hogy a játékos gyors információhoz jusson az ütőfa tulajdonságait illetően, a minőségi besorolás a ütőfejen áttekinthetően fel van tüntetve. A felirat színe azonnal jelzi a gyorsaság szerinti besorolást, de ezen felül fel van tüntetve a gyorsaság és érzékelés négy fokozata is.

Gyorsaság
alacsony
közepes
gyors
extra gyors
Érzékelés
alacsony
közepes
magas
extra magas

Új nyélcímkék

Minden ütőfa teljesen új címkét kapott. Az új, mindössze 16 mm átmérőjű címke a nyél alsórészében kapott helyet. A címke tartalmazza az ütőfa megnevezését, valamint a színével utal a gyorsaságra. Egy további, fémalapanyagú címke a nyél végébe van beépítve.

Játékstílus és az ütőfa kiválasztása

Ahhoz, hogy egy játékos ki tudja választani a neki leginkább megfelelő ütőfát, definiálnia kell a saját játékstílusát. Természetesen az általunk definiált kategóriák között nem éles a határ, hanem fokozatos átmenet van.

Klasszikus, tisztán deffenzív védőjáték, távol az asztaltól, alkalomszerű közbeütésekkel.
Modern védőjáték, taktikus ellentámadásokkal
Modern, „anyaggal” történő játék. Különleges borítás használata azzal a céllal, hogy az ellenfél támadójátékát megtörjük.
„Mindenes” játék, mely kevés kockázattal járó pörgetésekre alapoz.
Pontos beütésekre és a pörgetés különböző változatain alapuló támadó játék.
Támadó játék, melyet az asztal mellől leadott agresszív pörgetések és kemény beütések jellemzik.
Kompromisszum nélküli támadó játék, melyet magas kockázatkészség és kemény beütések jellemzik.

A fenti besorolások és kritériumok alapján összeállított áttekintés segítségével könnyen kiválasztható a leginkább megfelelő ütőfa. A bejelölt mezők az egyes ütőfa felhasználhatóságának sávszélességét jelzik.

Technológia

WSI

Wing-Shaft-Integration Technology – a JOOLA exluzív fejlesztése! Szárny alakú nyélmegerősítés

Trix

A RAG rendszer továbbfejlesztése. Egymásba illesztett nyélragasztás.

RAG

A JOOLA által kifejlesztett konstrukció, melynél a nyél teljesen körülfogja az ütőlap nyélrészét. Ennek következtében a labdaérintés visszajelzései lényegesen intenzívebb formában érkeznek a tenyérbe, tehát a megoldás pontosabb ütést tesz lehetővé.

Karbon

Az ütőgyártásban igen régen alkalmazott, klasszikusnak tekinthető betétanyag. Növeli az ún. találati pontot, csökkenti a nemkívánatos rezgéseket, viszont növeli a sebességet és az érzékelést is.

Ragasztó fólia

Szintén klasszikusnak számító betétréteg. Növeli az ún. találati pontot, csökkenti a nemkívánatos rezgéseket, viszont növeli a sebességet és az érzékelést is.

Rezgéscsillapító

A nyélbe épített rezgéscsillapító ( általában parafa ) segít elnyelni az ütőlapból a nyélbe érkező zavaró rezgéseket.

Made in Sweden

Svédországban készülő ütőfa, mely a legendárisan jó svéd szakemberek több évtizedes tapasztalataira alapuló gyártás eredménye.

Junior Ütőfa

A gyermekkéz méreteihez igazodó, tehát rövidebb nyelű, lekicsinyített fejű ütőfa.

MCS (Multiple Compound System)

Furnérokat tömbbe ragasztanak, majd keresztirányban újra szeletelnek. Az így kapott lemezt az ütőfa középső rétegeként alkalmazzák minek következtében a lap különösen gyors lesz. Az érzékelés növelése céljából, erre a speciális magra Ayous-furnért ragasztanak.

MCD (Multiple Compound Double)

Az MCS felépítésű lemezből két réteget alkalmaznak. Ezzel az ütőfa gyorsasága tovább növekszik.

Texalium

Alumínium réteggel bevont epoxigyanta szövet, mely az ütőfagyártásban alkalmazott egyéb betétanyagoknál lényegesen keményebb.

Melírozott karbon

Egy rendkívül nagy szakítószilárdságú, kemény és meglehetősen drága karbon szövet. Alkalmazásával az ütőfa találati pontja szinte maximálisra nő, csakúgy mint az érzékelés, mivel az ütőfát szinte rezgésmentessé teszi.

Legkedveltebb ütőfák


K7

Rossi Allround

Fever

Chen Defender

Falcon fast

Viva

Ütőfák

Speed Extrem

Nagyobb kép

JOOLA Rosskopf Emotion PBO-c

Bruttó ár: 49,900 Ft

A széles körben kedvelt és mára már klasszikusnak számító JOOLA Rosskopf Emotion ütőfa szolgáltatta az alapot a Rosskopf Emotion PBO-c ütőfa fejlesztéséhez. A JOOLA legenda és felnőtt német válogatott szakvezető Jörg Roßkopf is részt vett az új ütőfa kifejlesztésének munálataiban. Az ő óriási tapasztalata (amely a legapróbb részletekre is kiterjed) az ütőfák, a borítások és az asztalitenisz területén döntő faktor volt az új termék kifejlesztésekor.
A hétrétegű Rosskopf Emotion PBO-c ütőfa esetében a JOOLA fáknál már kedvelt „PBO-c“ műanyagszövetet alkalmazták, amelyet a belső furnérokba integráltak. Első alkalommal történt meg, hogy a „PBO-c“ réteget ilyen fáknál felhasználták, amelynek köszönhetően egyértelműen nagyobb tempót és precizitást lehet elérni a Rossi Emotion-höz képest. Minedezek mellett, a csúcsminőségű hinoki külső furnérok felhasználásával egy nagyon puha ütési érzést és meghosszabodott labdaérintési időt lehetett elérni.
A belső furnérokba integrált PBO-c szálak és a hinoki külső rétegek közös alkalmazásával az Emotion PBO-c egy teljesen új játékérzést ért el: a maximális energia átadás mellett, egy kivételesen jó labda érintési kontroll érzés jellemző az ütőfára.
A csúcsminőségű anyagok felhasználása, a kiváló kivitelezés és az összetett, tetszetős dizájn élménnyé teszi a Rossi Emotion PBO-c ütőfa használatát.

konkáv, cikksz.: 61530,
db
egyenes, cikksz.: 61531,
db

Nagyobb kép

Energon Super PBO-c

Bruttó ár: 47,300 Ft

A legmodernebb technikai fejlesztések eredménye az ütőfák gyártásában: a JOOLA Energon Super PBO-c. A felhasznált szintetikus szálak optimális kezelése miatt még finomabb textúrát és stabilabb kapcsolatot tudtunk kialakítani. A rendkívüli könnyű Super PBO-Texture (p-fenilén---2,6-benzobizoxazol) szorosan összefonódik 1K-karbon szálakkal, keresztirányú mintázattal, amelyek közvetlenül a vékony külső ütőfa réteg alatt találhatók. Ennek eredményeképpen a találati felületet megnöveltük, ami egyenletes felszínt tett lehetővé majdnem az ütőfa fejének széléig. Rendkívül jó játékérzetet nyújtó és közepes keménységű ütőfa, páratlan dinamikát és explozivitást biztosít, anélkül, hogy elveszítené a kontroll érzését. A JOOLA Energon Super PBO-c meglepően magas hibatűrésű ütőfa, a legnagyobb sebességi tulajdonságok ellenére. A komplex tervezés, és a kiváló minőségű anyagok használata teszi lehetővé, hogy a JOOLA Energon PBO-c abszolút csúcsminőségű ütőfaként kerüljön a piacra, amely láthatóan jól reagál a különböző játékhelyzetek esetében, ezért minden támadó játékos számára kiemelten ajánlott!

konkáv, cikksz.: 61450,
db
egyenes, cikksz.: 61452,
db

Nagyobb kép

Zelebro PBO-c

Bruttó ár: 34,200 Ft

Az új JOOLA Zelebro PBO egy abszolút első osztályú ütőfa, csak a legjobb összetevőkből. Ez a 7 rétegű támadó ütőfa, robbanékonyságot és közvetlen erőt sugároz, az irányítás állandó kézben tartása mellett. A jó érzékelés központi kérdés a JOOLA ZelebroPBO-nál, amely szintetikus PBO Poly (p- fenilén--2,6-benzobisoxazol) szálakból és carbon rétegekből épül fel, mely közvetlenül a Limba réteghez rögzített. A természetes fa felület (Limba, Kiri, Koto) és a PBO szálak kölcsöhatása megnagyobbított „találati pont“-ot, és közepesen gyors tempót biztosít. Ezt a csökkentett vibrációjú és egyenletes labda pattanással jellemezhető fát, azon játékoso- knak ajánljuk, akik a támadó játékot és pontos helyezést preferálják.

konkáv, cikksz.: 61270,
db
egyenes, cikksz.: 61272,
db

Nagyobb kép

TPE Fight

Bruttó ár: 27,900 Ft

A JOOLA a Top-Player-Edition (TPE) vonallal egy kitűnő verseny ütőfa sorozatot prezentált különösen ambíciózus játékosoknak. A sorozat mindegyik ütőfáját, éljátékosokkal és top edzőkkkel közösen dolgozva fejlesztették ki. A TPE fák esetében nem volt kompromisszum sem a funérok kiválasztásánál, sem a gyártás folyamán. Mindegyik ütőfa a sorozatból a lehető legmagasabb minőséget képviseli.
Egy különleges ütőfa aramid szövetből. A csúcsminőségű KevlarCarbon-szövet mellett a JOOLA TPE FIGHT kizárólag csak különösen értékes és válogatott anyagokból áll. Az ütőfa bár extrém gyorsaságú, de kifejezetten jó érzékelésű és így jól használható a pörgető játékosok számára. A hosszabb pörgetős labdameneteknél könnyen lehet vele az ütés tempóját változtatni, ami meglepetésszerűen hathat az ellenfélre.
kb. 90-95 g., 5+2 Hinoki, Koto, Kevlar, Ayous

konkáv, cikksz.: 61435,
db
egyenes, cikksz.: 61437,
db

Nagyobb kép

Falcon Fast+

Bruttó ár: 8,000 Ft

Csúcsminőségű furnérok újszerű összeállításban: ennek olyan támadó ütőfa az eredménye, amely minden ütésnél megadja a precizitás lehetőségét, a gyors tempó ellenére. A puha "White Birch" középső rétegnek köszönhető a kimagaslóan jó kontroll érzet ennél a fánál. 7 ply, Ebony, Spruce, white birch, Tungwood. ca. 85 - 90 g. Sebesség: gyors + / Kontroll: közepes/magas

konkáv, cikksz.: 61395,
db
anatom, cikksz.: 61396,
db
egyenes, cikksz.: 61397,
db

Nagyobb kép

Eagle Carbon Extreme II

Bruttó ár: 8,400 Ft

A tiszta karbon élményt kínálja az EAGLE CARBON Extreme ütőfa. A decens dizájnnal kialakított ütőfán jól látszik a könyörtelen karbon filozófia. A kemény karbonréteggel megerősített tungwood belső réteg a hársfából előállított rétegekkel együtt egy nagyon gyors fát eredményez relatív magas kontroll mellett. A karbonréteg segítségével megnövelt találati pont, garantálja a jobb labdaérzékelést a játékosok számára. Az elegáns dizájn a szemeknek is tetszetős.

konkáv, cikksz.: 61620,
db
egyenes, cikksz.: 61621,
db

Nagyobb kép

Quattro Carbon

Bruttó ár: 24,900 Ft

A JOOLA Quattro Carbon két különleges komponens innovatív eredménye: Az öt szelektált fa réteg kitűnően harmonizál a 4 UD-karbon szálakkal, amelynek kiváló játéktulajdonságokat kölcsönöznek az ütőfának. A 4 UD-karbon szálak egy irányban, párhuzamosan helyezkednek el, anélkül, hogy összefonódnának. Ez biztosítja a JOOLA Quattro Carbon számára a leggyorsabb sebességet és a jó játéktulajdonságokat a kockázat-orientált támadó játékhoz. A külső függőleges UD-karbon szálak és a belső, vízszintes, kontrasztos szálak kialakítása egyenletes és kontrollált labda pattanást eredményez. A gyors JOOLA Quattro Carbon belső rétege puha Samba furnér. A nagyon könnyű és puha Balsa rétegekkel együtt - amelyek a belső UD-karbon szálakhoz kapcsolódnak - az ütőfa páratlan ütési és kontroll tulajdonságokat ér el. Ez a hibrid kombináció a kemény szintetikus szálakból és a puha fa furnérokból (Quattro Carbon) egy tökéletes választást kínál azoknak a játékosoknak, akik a legmagasabb sebességet és stabilitást keresik, a jó kontrollálhatóság feladása nélkül.

konkáv, cikksz.: 61455,
db
egyenes, cikksz.: 61457,
db

Nagyobb kép

Nobilis PBO-c

Bruttó ár: 37,100 Ft

Az új JOOLA Nobilis PBO-c: A név mindent elárul! Csak elsőrangú és a legkiválóbb minőségű anyagokat használtuk fel az ütőfa készítéséhez. A dizájn és a rendhagyó kivitelezés minden részletében önmagukért beszélnek. A Nobilis PBO-c-t a furnérok és a rétegek felépítése teszi különlegessé: A PBO szálak köz- vetlenül a Kiri középső rétgen helyezkednek el. Az 1,2 mm keménységű Hinoki külső réteg hosszabb labdaérintést tesz lehetővé, továbbá biztosítja a pontos pörgetés lehetőségét és a magasabb röppályát is. Az ütőfa felépítése stabilitást, rugalmasságot, erőt biztosít, mely lehetővé teszi a pontos játékot még a nagy sebesség ellenére is. Az egyes összetevők kölcsönhatása miatt, a JOOLA Nobilis PBO egy kiváló támadó ütőfa, ami messze több, mint egy gyors fa: kiváló pörgetési tulajdonságával, kiegyensúlyozott, pontos és tiszta érzést nyújt játék közben. A JOOLA Nobilis PBO – egyedülálló a maga nemében!

konkáv, cikksz.: 61275,
db
egyenes, cikksz.: 61277,
db

Nagyobb kép

K7

Bruttó ár: 17,000 Ft

A JOOLA K7 az első ütőfa, amelynél a Carbon-NEtT anyagot használták. A Carbon-NEtT könnyebb, mint a többi karbon réteg, de ennek ellenére jellemzők rá mindazok, amit a karbon fáktól elvárnak: merev felső réteg és gyorsaság. A ragasztásánál használt Enzo réteg gondoskodik a kitűnő kontroll érzetről, ami a karbon fáknál nem magától értetődő. A JOOLA által fejlesztett Rag nyéltechnika tovább növeli az ütőfa kontrollját.

konkáv, cikksz.: 66545,
db
anatom, cikksz.: 66546,
db
egyenes, cikksz.: 66547,
db

Nagyobb kép

Rossi Force

Bruttó ár: 17,000 Ft

cca 90g súlyú 3+2 rétegű ütőfa ( Hinoki, Kiri + karbon szövet ). Exkluzív nyéldizájnja, a JOOLA legkelendőbb ütője.

konkáv, cikksz.: 66300,
db
anatom, cikksz.: 66301,
db
egyenes, cikksz.: 66302,
db
tollszár, cikksz.: 66303,
db
Vissza a lap tetejére

Speed fast

Nagyobb kép

Classic OFF

Bruttó ár: 9,200 Ft

A kiemelkedő tempó és a jó kontrollálhatóság párosa jellemzi az 5 rétegű JOOLA Classic OFF ütőfát. Ezt a hatást a dinamikus koto külső rétegek és a jó érzéklést biztosító dió belső furnérok harmonikus kombinációjával éri el az ütőfa. Az offensiv fában rejlő potenciált elsősorban a kontrollált és változatos pörgető játéknál lehet kihasználni, de ezek mellett a passzív elemek kivitelezésében is rendkívül jól használható ez a klasszikus kivitelezésű ütőfa.

konkáv, cikksz.: 61475,
db
egyenes, cikksz.: 61476,
db

Nagyobb kép

Classic Junior OFF

Bruttó ár: 7,300 Ft

A rövidített nyéllel és kisebbített ütőfa lappal gyártott Classic Junior OFF ütőfa ideális a gyerekek számára. Az ütőfa rétegeinek felépítése megegyezik a Classic OFF fa összetételével, amely megadja a lehetőséget az offensiv játékfelfogás kialakítására már a fiatalok számára is. Az ütőfa súlyának csökkentése miatt kevesbb erőkifejtés szükséges az ütő tartásához, így könnyebb a helyes mozdulatok kivitelezése is a fiatalok számára.

konkáv, cikksz.: 61485,
db
egyenes, cikksz.: 61486,
db

Nagyobb kép

Challenger OFF

Bruttó ár: 6,300 Ft

A Challenger OFF ütőfa egy 5 rétegű, kontrollált sebességű támadó fa, amely ideális a pörgetés orientált támadó játékosoknak. Az ütőfáról elpattanó labdák repülési íve relatív magas és a labdák pörgetési értékei is kedvezőek. A limba és az ayous rétegek összedolgozása egy magas színvonalon kivitelezett ütőfát eredményezett, amelynél a kiváló játéktulajdonságok mellett csábító erővel bír az ütőfa kedvező ára is.

konkáv, cikksz.: 61555,
db
egyenes, cikksz.: 61556,
db

Nagyobb kép

Eagle Fast II

Bruttó ár: 8,400 Ft

A JOOLA EAGLE FAST ütőfa esetében egy jó minőségű balza fát sikerült olcsó árért kifejleszteni. Csupán 70 gramm súlyú csúcsminőségű támadó ütőfa. A balza ütőfák jó játéktulajdonságairól nem kell hosszabban filozófálgatni - hanem csak egyszerűen kipróbálni. Ezzel a JOOLA balza ütőfa fejlesztéssel a támadó játékban nagyon könnyen lehet sikeres az ember.

konkáv, cikksz.: 61610,
db
egyenes, cikksz.: 61611,
db

Nagyobb kép

TPE Feeling

Bruttó ár: 15,900 Ft

A JOOLA a Top-Player-Edition (TPE) vonallal egy kitűnő verseny ütőfa sorozatot prezentált különösen ambíciózus játékosoknak. A sorozat mindegyik ütőfáját, éljátékosokkal és top edzőkkkel közösen dolgozva fejlesztették ki. A TPE fák esetében nem volt kompromisszum sem a funérok kiválasztásánál, sem a gyártás folyamán. Mindegyik ütőfa a sorozatból a lehető legmagasabb minőséget képviseli.
Egy speciális hőkezeléses technikával nemesített hinoki felső réteg gondoskodik a magas merevségről és a változatlan kiegyensúlyozott játéktulajdonságokról az ütő lapjának teljes felületén. A felhasznált ayous és koto furnérok teszik asz ütőfát kiemelkedően jól kontrollálhatóvá.
kb. 90 g., 5 Hinoki, Ayous, Kiri

konkáv, cikksz.: 61425,
db
egyenes, cikksz.: 61427,
db

Nagyobb kép

TPE Nature

Bruttó ár: 14,800 Ft

A JOOLA a Top-Player-Edition (TPE) vonallal egy kitűnő verseny ütőfa sorozatot prezentált különösen ambíciózus játékosoknak. A sorozat mindegyik ütőfáját, éljátékosokkal és top edzőkkkel közösen dolgozva fejlesztették ki. A TPE fák esetében nem volt kompromisszum sem a funérok kiválasztásánál, sem a gyártás folyamán. Mindegyik ütőfa a sorozatból a lehető legmagasabb minőséget képviseli.
A nagyon világos természetes hatású limba furnér a JOOlA Nature fának nem csak egy különösen nemes kinézetet kölcsönöz, hanem egy kivételesen jó érzékelést is biztosít. A hétrétegű felépítés ayous furnérokból tovább erősíti ezt az élményt. Támadó pörgetett labdák,, kemény ütések, vagy helyezett droppolt labdák – a JOOLA NATURE agresszív de könnyen kezelhető.
kb. 85-90 g., 7 Limba, Ayous, Ayous, Ayous

konkáv, cikksz.: 61420,
db
egyenes, cikksz.: 61422,
db

Nagyobb kép

Rossi Emotion

Bruttó ár: 15,000 Ft

cca. 85 gr. súlyú, 5+2 rétegű ütőfa (Hinoki, Koto, Carbon, Kiri).
AZ EREDETI ROSSI ÜTŐFA. A német bajnok Jörg Roßkopf fejlesztette ki és használta. Minőségi anyagokból készül: válogatott Hinoki furnérból és nano technológiás szénszálból. Ez nagy precizitást és extra nagy találati felületet biztosít. Akár támadó-, akár agresszív védőjátékra kiválóan alkalmas

konkáv, cikksz.: 61225,
db
anatom, cikksz.: 61226,
db
egyenes, cikksz.: 61227,
db
tollszár, cikksz.: 61228,
db
kúp, cikksz.: 61229,
db

Nagyobb kép

Rossi Fire

Bruttó ár: 6,200 Ft 5,300 Ft

cca 85g súlyú, 7 rétegű ütőfa ( Limba, Abachi ). A nagyon kedvező ár miatt sláger a gyors támadó fák között. A klasszikus támadó ütőfát válogatott furnérok és lakkozott felület jellemzi. JOOLA csúcs minőség csúcs árral. Egy ütőfa a legmagasabb igények kielégítésére.

konkáv, cikksz.: 66220,
db
anatom, cikksz.: 66221,
db
egyenes, cikksz.: 66222,
db
tollszár, cikksz.: 66223,
db

Nagyobb kép

Viva

Bruttó ár: 6,200 Ft 5,600 Ft

cca 85g súlyú, 7 rétegű ütőfa ( Limba, Samba ). Kedvező árú, kiváló támadó ütőfa.

konkáv, cikksz.: 61230,
db
anatom, cikksz.: 61231,
db
egyenes, cikksz.: 61232,
db
tollszár, cikksz.: 61233,
db

Nagyobb kép

Classic Carbon OFF

Bruttó ár: 11,500 Ft

A karbon érzés egy tiszta formáját kínálja a JOOLA Classic Carbon OFF ütőfa. A közvetlen, erős és lapos ütések kivitelezésében kivételesen jó partner ez a klasszikus ütőfa, amelyet elsősorban az asztalhoz közel álló támadó játékosoknak ajánlunk. A kiemelkedő sebesség mellett a puha dió belső furnéroknak köszönhetően, a Classic Carbon ütőfa jó labdaérzékelést is biztosít minden játékszituáció esetében. Ez a réteg teszi lehetővé, az ütőfára oly jellemző kontrollált támadó potenciált. Ennél a fánál érvényes: aki a karbon hatást kedveli, az szeretni fogja a Classic Carbon OFF ütőfát is!

konkáv, cikksz.: 61480,
db
egyenes, cikksz.: 61481,
db

Nagyobb kép

Mattenet OFF

Bruttó ár: 13,100 Ft

Adrien Mattenet játékstílusához alakított támadó ütőfa a Mattenet OFF. A francia asztaliteniszező sztárral szorosan együttműködve fejlesztették ki ezt az ütőfát, amely kiváló lehetőséget nyújt a kreatív, változatos és erőteljes támadójátékra. Az ütőfa ezt a karakterisztikáját elsősorban a speciális felépítésének köszönheti: az új PBA-c szövettel bevont puha, jó érzékelést biztosító farétegek gondoskodnak a kitűnő pörgetési és sebesség potenciálról. Az aramid és a karbon szálak kombinációja kitűnő egyensúlyt biztosít a rugalmasság esetében, valamint segíti az ütőfa merevségének megtartását – ennek köszönhetően lett ideális eszköz Adrien számára a középtávoli kétoldalas pörgető játékának kivitelezésében. A Kiri réteg biztosítja az ütőfára jellemző magas kontroll értékeket. Kiváló kombináció a kontrollált támadó játékosok számára!

konkáv, cikksz.: 61505,
db
egyenes, cikksz.: 61506,
db

Nagyobb kép

Challenger Carbon

Bruttó ár: 7,600 Ft

A Challenger Carbon ütőfa egy Inner Layer-Carbon konstrukció, ahol kemény anyagú középfurnérokat párosítottak puhább külsö rétegekkel. A dupla karbon réteg közvetlenül a legbelső réteget veszi körül, amelynek kiemeldő dinamka lesz az eredménye. A puha ayous külső réteg plussz kontroll érzést és kellemes ladaérintést biztosít az ütőfának. A Challenger Carbon ütőfa, a karbon erőt kínálja kiváló ár mellett!

konkáv, cikksz.: 61560,
db
egyenes, cikksz.: 61561,
db

Nagyobb kép

Air Carbon

Bruttó ár: 30,100 Ft

A JOOLA AIR Carbon ezen fa-széria támadóbb verziója. Az 5 mm vastagságú balsa belső funér továbbra is megőrzi a JOOLA AIR alapkarakterét: az egyedülálló játékérzést és kontrollálhatóságot. A maga garantált 71-72 grammjával ez a verzió is abszolút könnyűsúlynak számít. A játékos profitál az erőmegtakarítással, amelyet így a játékába fektethet be. A két karbon rétegnek köszönhetően a JOOLA AIR Carbon ezen felül gyorsaságot és pontosságot is nyújt a támadó játékhoz.

konkáv, cikksz.: 61447,
db
egyenes, cikksz.: 61445,
db

Nagyobb kép

TPE Feeling XS

Bruttó ár: 15,900 Ft

A JOOLA TPE Feeling ütőfával, teljesen megegyező, csak XS méretben, kisebb ütőfejjel és vékonyabb nyéllel. Ideális az ambíciózus gyerekeknek
kb. 80 g., 5 Hinoki, Ayous, Kiri

konkáv, cikksz.: 61428,
db

Nagyobb kép

TPE Perform

Bruttó ár: 19,800 Ft

A JOOLA a Top-Player-Edition (TPE) vonallal egy kitűnő verseny ütőfa sorozatot prezentált különösen ambíciózus játékosoknak. A sorozat mindegyik ütőfáját, éljátékosokkal és top edzőkkkel közösen dolgozva fejlesztették ki. A TPE fák esetében nem volt kompromisszum sem a funérok kiválasztásánál, sem a gyártás folyamán. Mindegyik ütőfa a sorozatból a lehető legmagasabb minőséget képviseli.
A már JOOLA klasszikusnak számító "Rosskopf-Emotion" ütőfa továbbfejlesztett változata. A speciálisan válogatott hővel nemesített hinoki rétegek garantálják a gyors ütőfánál a magas kontroll érzetet. A beépített carbonszálak nem csak a találati pontot növelik meg, hanem az átlagosnál sokkal magasabb ívet biztosítanak a pörgetett labdák esetében.
kb. 85-90 g., 5+2 Hinoki, Koto, Carbon, Ayous

konkáv, cikksz.: 61430,
db
egyenes, cikksz.: 61432,
db

Nagyobb kép

Fever

Bruttó ár: 17,000 Ft

5+2 rétegű ütőfa ( Limba, Ayous ,Kiri + karbonszövet ). Az ütőt a 2008-as német bajnok Tanja Hain-Hofmann részére fejlesztettük ki. A szinte tökéletes ütőfa nagy stabilitást és precizítást biztosít.
A pehelysúlyú, továbbfejlesztett (Meliorate) Carbon extra nagy ütőfelületet és tökéletes egyensúlyt szavatol. A Limba furnér tökéletes labdaérzést ad, ami különleges irányíthatósággal párosul. A JOOLA FEVER lehűti a legforróbb meccset is! Pontosan úgy, ahogy Tanja Hain-Hofmann, teszi a német bajnokság szoros tétmeccsein. Csak akkor működik, ha 100% a bizalom a felszerelésben!

konkáv, cikksz.: 66380,
db
anatom, cikksz.: 66381,
db
egyenes, cikksz.: 66382,
db
tollszár, cikksz.: 66383,
db

Nagyobb kép

K5

Bruttó ár: 6,200 Ft 5,600 Ft

cca 85 g súlyú, 5 rétegű ( Samba, Limba ), RAG nyélrendszerű ütőfa.

konkáv, cikksz.: 66530,
db
anatom, cikksz.: 66531,
db
egyenes, cikksz.: 66532,
db
tollszár, cikksz.: 66533,
db
Vissza a lap tetejére

Speed medium

Nagyobb kép

Classic ALL

Bruttó ár: 8,200 Ft

Az 5 rétegű JOOLA CLASSIC ALL ütőfa fő jellemzője a maximális kontroll és labda érzékelés kombinációja. A koto külső furnér és a puha világos dió belső rétegek együttesen gondoskodnak a labda magasabb repülési ívén és egy hosszabb labda elpattanási szakaszon. Ez kedvez a kiváló labdaérzékelés elérésében és segít a kellemes és kontrollált ütések megvalósításában. Röviden szólva: ezt ki kell próbálnia minden klasszikus allround játékosnak!

konkáv, cikksz.: 61470,
db
egyenes, cikksz.: 61471,
db

Nagyobb kép

Challenger ALL

Bruttó ár: 5,800 Ft

Nagyon jó kontrolállhatóság és kiváló labdaérzékelés jellemzi leginkább a Challenger ALL ütőfákat. A jó tulajdonságok alapját a jó érzékeléssel jellemezhető hárs külső rétegek és a keményebb belső furnérök ötvözete adja. Ennek az allround ütőfának az erősségei elsősorban a droppolásra, valamint a kontra ütésekre alapozó játék esetében igazán hangsúlyosak.

konkáv, cikksz.: 61550,
db
egyenes, cikksz.: 61551,
db

Nagyobb kép

Falcon Medium

Bruttó ár: 6,000 Ft

A tiszta kontroll - amiről a 4 ayous réteg gondoskodik a FALCON mediumnál. A pörgetésekhez szükséges keménységről a középső furnérnak felhasználtTungwood anyag gondoskodik. 5 réteg Ayous, Ayous, Tungwood. ca. 80 g. Sebesség: közepes / Kontroll: magas/extra magas

konkáv, cikksz.: 61385,
db
anatom, cikksz.: 61386,
db
egyenes, cikksz.: 61387,
db

Nagyobb kép

Wing Medium Junior

Bruttó ár: 11,300 Ft

A JOOLA klasszikusnak számító Wing Medium szériának egy speciális változata, amely kifejezetten a kisgyerekek igényei szerint készült. A Wing Medium Junior ütőfa esetében lett először gyerek ütőnél is alkalmazva a JOOLA WSI technológia. A nyél szárnyalakú kapcsolódása a laphoz javítja az ütő stabilitását és érzékelését. A csúcsminőségű hinoki anyagból készített nyél nagyon kényelmesen tartható. Ez a nyélképzés kifejezetten kellemes és jól kontrollálható a kisebb tenyerű fiatal játékosok számára is.
kb. 80 g., 5 Koto, Ayous, Kiri

konkáv, cikksz.: 61334,
db

Nagyobb kép

Rossi Allround

Bruttó ár: 4,900 Ft

cca 90g súlyú, 5+2 rétegű ütőfa ( Limba, Abachi + karton ). A JOOLA klasszikusnak számító általános rendeltetésű ütőfája.

konkáv, cikksz.: 61200,
db
anatom, cikksz.: 61201,
db
egyenes, cikksz.: 61202,
db
tollszár, cikksz.: 61203,
db

Nagyobb kép

Chen Weixing

Bruttó ár: 8,500 Ft

cca 90g súlyú, 5+2 rétegű ütőfa (Limba, Kiri, Koto + fekete szöveg ). A világszerte ismert védőjátékos által kifejlesztett ütőfa.

egyenes, cikksz.: 64325,
db

Nagyobb kép

Mattenet ALL+

Bruttó ár: 8,500 Ft

Adrian Mattenet világszerte ismert a kitűnő labdaérzékeléséről. Éppen ezért, az Allround verziójú Mattenet ütőfáknak illik a maximális labdaérzékelést biztosítaniuk. Ezt a kitűnő érzékelést az ayous beslő rétegeknek köszönhetően lehetett elérni, amely mellett a limba külső rétegek kiváló pörgetési értékeket is biztosítanak. A változatos allround játékot játszók szeretni fogják Mattenet ALL+ ütőfát!

konkáv, cikksz.: 61500,
db
egyenes, cikksz.: 61501,
db

Nagyobb kép

Air Fibre

Bruttó ár: 25,200 Ft

JOOLA AIR, a legújabb ütőfa-széria – Ilyen könnyű nyerni!A JOOLA a legújabb Air-szériával két első osztályú ütőfát mutat be a legkisebb súlycsoportból. Egy speciális szárítási eljárás és a fafurnérok meghosszabbított raktározási idejének segítségével sikerül a fából a lehető legnagyobb mértékben kivonni a nedvességet. Ennek eredménye pedig két kiváló játéktulajdonságokkal bíró, extrém könnyű ütőfa. A játékosnak kevesebb erőre van szüksége az ütők tartáshoz, így az ezzel megspórolt erőt az ütések kontrollált kivitelezéséhez használhatja fel. Ezen felül a gyártási folyamat során egy speciális és körültekintő kiválasztási eljárás garantálja, hogy a megadott súlyértékeket szigorúan betartsák, amelyet a JOOLA minden körülmények között garantál. A JOOLA Air életre fogja kelteni a játékot!
A JOOLA AIR Fibre-rel a JOOLA egy csúcsminőségű ütőfát mutat be. A drága fafurnérok a legmagasabb minőségi igényeket szem előtt tartva kerülnek kiválasztásra. Ezáltal válik lehetségessé egy olyan pihekönnyű ütőfa kialakítása, amely mindössze 59-60g-ot nyom. A mindkét oldalról kiváló minőségű üvegszállal bevont, 4 mm erősségű balsa belső furnér kimagasló kontrollértékekkel gondoskodik a „tiszta labdaérzékről.” Egy élmény ezzel a fával játszani! A JOOLA AIR Fibre valószínűleg az egyetlen olyan fa a világon, amely garantáltan csupán 60 grammot nyom!

konkáv, cikksz.: 61442,
db
egyenes, cikksz.: 61440,
db

Nagyobb kép

Wing Medium

Bruttó ár: 10,900 Ft

Az új WSI (Wing Shaft Integration) tehcnológia teljesen új labdaérzést biztosít. A nyél szárszerű illesztése kiváló stabilitást nyújt. A Hinoki rétegeket aerodinamikusan képezték ki, a nyél tökéletes fogást ad. A furnérok kombinációja kiegyensúlyozott játékstílust biztosít, mely ideális a pörgetést és védekezést kedvelő játekosoknak. Az év ütőfa-innovációja verhetetlen áron!

egyenes, cikksz.: 61330,
db

Nagyobb kép

Chen Junior

Bruttó ár: 4,900 Ft

A JOOLA Chen Weixing fiatal kínai játékosok edzésével szerzett tapasztalait gyűjtötte össze. Eredményként megszületett egy kedvező árú, gyerekek számára készült, kiegyensúlyozott ütőfa.A mahagóni tung fa kiváló ütőt eredményezett, leginkább kezdők részére.

konkáv, cikksz.: 64340,
db

Nagyobb kép

Rossi Junior

Bruttó ár: 4,900 Ft

cca 70g súlyú, 5+2 rétegű ütőfa ( Limba Abachi + karton ). A Rossi All kicsinyített mása.

konkáv, cikksz.: 67115,
db
anatom, cikksz.: 67116,
db
Vissza a lap tetejére

Speed Low

Nagyobb kép

Chen Defender

Bruttó ár: 10,800 Ft 6,000 Ft

Sok-sok éven át a Chen Weixing védő ütőfa volt az egyik legnépszerűbb védő fa a piacon. Az osztrák versenyzővel folyó együttműködés eredménye ez az extrém védekezésre kiváló ütőfa. A Chen Defender egy, a szokásosnál nagyobb ütőfelületű, kiváló irányíthatóságot nyújtó fa. A Samba furnér között levő Enzo ragasztóréteg kiváló irányíthatóságot és extrém labdaézést biztosít.

egyenes, cikksz.: 64335,
db

Nagyobb kép

Toni Hold White Spot

Bruttó ár: 5,000 Ft

cca 80g súlyú, 5 rétegű ütőfa ( Nyárfa ). Klasszikus védőfa. Lágy és lassú, tehát Anti-Top típusú borításokkal jól párosítható.

egyenes, cikksz.: 64300,
db
Vissza a lap tetejére

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva