Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8:30-12:00-ig és 15:00-16:30 óráig.

Újdonságok

Asztalok

Nagyobb kép

Joola GSC 25

Bruttó ár: 356,000 Ft

A GSC 25 esetében a JOOLA egy olyan új asztallal jelentkezett a piacon, amelynél a legendás játékfelületet 25 mm-es asztallappal gyártja (hasonlóan az 5000 K asztalhoz). A 25 mm-es asztallap100%-osan egyforma labdapattanást garantál minden körülmények között, ahol a játékfelületen nem csúszik el a labda valamint gyors és magas pattanás jellemzi pont ugyanúgy, mint minden JOOLA versenyasztalt. A kiváló játékérzés, biztonságot ad a játékosoknak ami megbízható partnerré teszi az asztalt az professzionális egyesületek, sportcentrumok számára egyaránt. Az új csúcsmodell a JOOLA terméksorából a fenti tulajdonságai mellett egyedülálló dizájnjával is kiemelkedik társai közül. Az asztalitenisz sport történelmében először jelent meg asztal aranyszínű alvázkonstrukcióval. A sokszor bizonyított kék asztallap, az aranyszínű alvázzal és az aranyszínű WM Ultra hálógarnitúrával egy nagyon sajátos, különösen nemesnek tetsző kombinációt eredményez.

kék, cikksz.: 11355,
db

Versenykellékek

Nagyobb kép

Eredményjelző Piccolo

Bruttó ár: 3,800 Ft

Összecsukható, mini, műanyag eredményjelző tábla, PVC számokkal 0-20-ig (pontok) és 0-5-ig (szettek). Helytakarékos, és masszív felépítésének köszönhetően ellenáll a kisebb sérüléseknek. A kettős spirál megakadályozza a számlapok sérülését és így könnyen lapozható. A hozzátartozó dobozban tárolható. Méretek: hosszúság: 23,7 cm, magasság: 14 cm

cikksz.: piccolo,
db

Hálók

Nagyobb kép

WM Ultra Gold

Bruttó ár: 13,700 Ft

Stabil szerkezetű versenyháló. Pamutháló, erős madzaggal. Nagym műanyagbevonatú magasság állító. Nagyszerű ár/érték arány. Az EN 14468-2 A normának megfelel, versenysport. ITTF engedéllyel rendelkezik.

cikksz.: 31034,
db

Labdák

Nagyobb kép

Super ABS (72/doboz)

Bruttó ár: 13,900 Ft

A JOOLA a Super ABS labdákkal ismét egy bizonyított játéktulajdonságokkal rendelkező műanyag labdát kínál, amelyet egyforma labdapattanás, pontosság és stabil repülési ív jellemez. A labda tartóssága kiváló. A JOOLA Super ABS *** minőséget kínál elérhető árért.

fehér, cikksz.: 40050,
db

Nagyobb kép

Master ABS tréninglabda (72/doboz)

Bruttó ár: 7,400 Ft

A JOOLA Master az új méretű és anyagú tréninglabdák között egy kiváló lehetőséget jelent. A JOOLA Super ABS labda ** változatát hasonlóan jó tartósság és játéktulajdonságok jellemzik, nagyon attraktív ár mellett.

fehér, cikksz.: 40100,
db

Nagyobb kép

Super ABS (6/doboz)

Bruttó ár: 1,200 Ft

A JOOLA a Super ABS labdákkal ismét egy bizonyított játéktulajdonságokkal rendelkező műanyag labdát kínál, amelyet egyforma labdapattanás, pontosság és stabil repülési ív jellemez. A labda tartóssága kiváló. A JOOLA Super ABS *** minőséget kínál elérhető árért.

fehér, cikksz.: 40051,
db

Ütők

Nagyobb kép

Colorato

Bruttó ár: 4,200 Ft

Kiváló minőségű, nagyon magas kontrol érzettel jellemezhető ütő, attraktív színkombinációval kivitelezve. A Colorato ütő borításainak színei a szemnek ellenállhatatlanná teszik az ütőt. Az ötrétegű ütőfát konkáv nyéllel és a 2,0 mm-es Colorato borítással hozzák forgalomba. Válassza ki kedvenc szín kombinációját (kék-rózsaszín vagy zöld-narancssárga), és kergesse kétségbe ellenfelét a változatos támadó ütésekkel.

kék-rózsaszín, cikksz.: 51050,
db
zöld-narancssárga, cikksz.: 51051,
db

Nagyobb kép

Ergonomic Pro

Bruttó ár: 13,900 Ft 11,300 Ft

A JOOLA Ergonomic Pro egy újfelesztésű támadó versenyütő, mely az ergonómikus nyél és a legmagasabb minőségű JOOLA AXXEESS borítás párosításával készült. Az ergonómikus nyél kiválóan előidézi a természetes kéztartást, ezért lehetővé teszi a szabadabb csuklómozdulatokat és az optimálisabb erőátvitelt az ütések kivitelezésénél. Különösen téthelyzetben segíti a különböző ütőmozdulatok magas szintű kivitelezését. A Németországban gyártott JOOLA AXXES borítással ez a versenyütő lehetőséget ad a professzionális játék legmagasabb fokára. A kiváló tapadású, rugalmas, felső réteg, maximális pörgéssel biztosítja a támadó ütések kivitelezését, míg 37,5 °-os, puha szivacs a fokozott labdaérzékelést segíti elő.

cikksz.: 54180,
db

Nagyobb kép

Ergonomic

Bruttó ár: 7,900 Ft 6,600 Ft

Kiváló minőségű allround versenyütő, mely ergonomikus nyelével biztosítja a csukló szabad mozgását és segít az ütések kivitelezésénél. A fokozott csukló mozgás elősegíti a pörgető játékot, mely minden ellenfelet kizökkenthet a ritmusából. Az innovatív JOOLA ergonomikus nyél ízületkímélő tulajdonsága miatt valamennyi verseny szituációban jól használható. Az 5 rétegű ergonomikus ütőfa kiváló játékfunkciói, a rendkívül jól tapadó, (ITTF által is engedélyezett) 1,8 mm vastagságú JOOLA Smash borítással egészül ki.

cikksz.: 54180,
db

Nagyobb kép

Colorato szett

Bruttó ár: 8,400 Ft

Az egyedülálló készlet tartalma két kiváló minőségű Colorato ütő, különböző színű borításokkal mindkét oldalán, valamint 8 darab, kétféle színpárosítású Colorato labda. A trendi ütő konkáv nyéllel és a kitűnő játéktulajdonságaival garantált szórakozást biztosít az asztalnál. A kétszínű labda nagyszerű párost alkot az ütő színével, mellyel javítják a labda pörgésének láthatóságát minden egyes ütésnél.

cikksz.: 54814,
db

Ütőfák

Nagyobb kép

JOOLA Rosskopf Emotion PBO-c

Bruttó ár: 49,900 Ft

A széles körben kedvelt és mára már klasszikusnak számító JOOLA Rosskopf Emotion ütőfa szolgáltatta az alapot a Rosskopf Emotion PBO-c ütőfa fejlesztéséhez. A JOOLA legenda és felnőtt német válogatott szakvezető Jörg Roßkopf is részt vett az új ütőfa kifejlesztésének munálataiban. Az ő óriási tapasztalata (amely a legapróbb részletekre is kiterjed) az ütőfák, a borítások és az asztalitenisz területén döntő faktor volt az új termék kifejlesztésekor.
A hétrétegű Rosskopf Emotion PBO-c ütőfa esetében a JOOLA fáknál már kedvelt „PBO-c“ műanyagszövetet alkalmazták, amelyet a belső furnérokba integráltak. Első alkalommal történt meg, hogy a „PBO-c“ réteget ilyen fáknál felhasználták, amelynek köszönhetően egyértelműen nagyobb tempót és precizitást lehet elérni a Rossi Emotion-höz képest. Minedezek mellett, a csúcsminőségű hinoki külső furnérok felhasználásával egy nagyon puha ütési érzést és meghosszabodott labdaérintési időt lehetett elérni.
A belső furnérokba integrált PBO-c szálak és a hinoki külső rétegek közös alkalmazásával az Emotion PBO-c egy teljesen új játékérzést ért el: a maximális energia átadás mellett, egy kivételesen jó labda érintési kontroll érzés jellemző az ütőfára.
A csúcsminőségű anyagok felhasználása, a kiváló kivitelezés és az összetett, tetszetős dizájn élménnyé teszi a Rossi Emotion PBO-c ütőfa használatát.

konkáv, cikksz.: 61530,
db
egyenes, cikksz.: 61531,
db

Nagyobb kép

Classic OFF

Bruttó ár: 9,200 Ft

A kiemelkedő tempó és a jó kontrollálhatóság párosa jellemzi az 5 rétegű JOOLA Classic OFF ütőfát. Ezt a hatást a dinamikus koto külső rétegek és a jó érzéklést biztosító dió belső furnérok harmonikus kombinációjával éri el az ütőfa. Az offensiv fában rejlő potenciált elsősorban a kontrollált és változatos pörgető játéknál lehet kihasználni, de ezek mellett a passzív elemek kivitelezésében is rendkívül jól használható ez a klasszikus kivitelezésű ütőfa.

konkáv, cikksz.: 61475,
db
egyenes, cikksz.: 61476,
db

Nagyobb kép

Classic Junior OFF

Bruttó ár: 7,300 Ft

A rövidített nyéllel és kisebbített ütőfa lappal gyártott Classic Junior OFF ütőfa ideális a gyerekek számára. Az ütőfa rétegeinek felépítése megegyezik a Classic OFF fa összetételével, amely megadja a lehetőséget az offensiv játékfelfogás kialakítására már a fiatalok számára is. Az ütőfa súlyának csökkentése miatt kevesbb erőkifejtés szükséges az ütő tartásához, így könnyebb a helyes mozdulatok kivitelezése is a fiatalok számára.

konkáv, cikksz.: 61485,
db
egyenes, cikksz.: 61486,
db

Nagyobb kép

Challenger OFF

Bruttó ár: 6,300 Ft

A Challenger OFF ütőfa egy 5 rétegű, kontrollált sebességű támadó fa, amely ideális a pörgetés orientált támadó játékosoknak. Az ütőfáról elpattanó labdák repülési íve relatív magas és a labdák pörgetési értékei is kedvezőek. A limba és az ayous rétegek összedolgozása egy magas színvonalon kivitelezett ütőfát eredményezett, amelynél a kiváló játéktulajdonságok mellett csábító erővel bír az ütőfa kedvező ára is.

konkáv, cikksz.: 61555,
db
egyenes, cikksz.: 61556,
db

Nagyobb kép

Eagle Fast II

Bruttó ár: 8,400 Ft

A JOOLA EAGLE FAST ütőfa esetében egy jó minőségű balza fát sikerült olcsó árért kifejleszteni. Csupán 70 gramm súlyú csúcsminőségű támadó ütőfa. A balza ütőfák jó játéktulajdonságairól nem kell hosszabban filozófálgatni - hanem csak egyszerűen kipróbálni. Ezzel a JOOLA balza ütőfa fejlesztéssel a támadó játékban nagyon könnyen lehet sikeres az ember.

konkáv, cikksz.: 61610,
db
egyenes, cikksz.: 61611,
db

Nagyobb kép

Mattenet ALL+

Bruttó ár: 8,500 Ft

Adrian Mattenet világszerte ismert a kitűnő labdaérzékeléséről. Éppen ezért, az Allround verziójú Mattenet ütőfáknak illik a maximális labdaérzékelést biztosítaniuk. Ezt a kitűnő érzékelést az ayous beslő rétegeknek köszönhetően lehetett elérni, amely mellett a limba külső rétegek kiváló pörgetési értékeket is biztosítanak. A változatos allround játékot játszók szeretni fogják Mattenet ALL+ ütőfát!

konkáv, cikksz.: 61500,
db
egyenes, cikksz.: 61501,
db

Nagyobb kép

Eagle Carbon Extreme II

Bruttó ár: 8,400 Ft

A tiszta karbon élményt kínálja az EAGLE CARBON Extreme ütőfa. A decens dizájnnal kialakított ütőfán jól látszik a könyörtelen karbon filozófia. A kemény karbonréteggel megerősített tungwood belső réteg a hársfából előállított rétegekkel együtt egy nagyon gyors fát eredményez relatív magas kontroll mellett. A karbonréteg segítségével megnövelt találati pont, garantálja a jobb labdaérzékelést a játékosok számára. Az elegáns dizájn a szemeknek is tetszetős.

konkáv, cikksz.: 61620,
db
egyenes, cikksz.: 61621,
db

Nagyobb kép

Classic Carbon OFF

Bruttó ár: 11,500 Ft

A karbon érzés egy tiszta formáját kínálja a JOOLA Classic Carbon OFF ütőfa. A közvetlen, erős és lapos ütések kivitelezésében kivételesen jó partner ez a klasszikus ütőfa, amelyet elsősorban az asztalhoz közel álló támadó játékosoknak ajánlunk. A kiemelkedő sebesség mellett a puha dió belső furnéroknak köszönhetően, a Classic Carbon ütőfa jó labdaérzékelést is biztosít minden játékszituáció esetében. Ez a réteg teszi lehetővé, az ütőfára oly jellemző kontrollált támadó potenciált. Ennél a fánál érvényes: aki a karbon hatást kedveli, az szeretni fogja a Classic Carbon OFF ütőfát is!

konkáv, cikksz.: 61480,
db
egyenes, cikksz.: 61481,
db

Nagyobb kép

Mattenet OFF

Bruttó ár: 13,100 Ft

Adrien Mattenet játékstílusához alakított támadó ütőfa a Mattenet OFF. A francia asztaliteniszező sztárral szorosan együttműködve fejlesztették ki ezt az ütőfát, amely kiváló lehetőséget nyújt a kreatív, változatos és erőteljes támadójátékra. Az ütőfa ezt a karakterisztikáját elsősorban a speciális felépítésének köszönheti: az új PBA-c szövettel bevont puha, jó érzékelést biztosító farétegek gondoskodnak a kitűnő pörgetési és sebesség potenciálról. Az aramid és a karbon szálak kombinációja kitűnő egyensúlyt biztosít a rugalmasság esetében, valamint segíti az ütőfa merevségének megtartását – ennek köszönhetően lett ideális eszköz Adrien számára a középtávoli kétoldalas pörgető játékának kivitelezésében. A Kiri réteg biztosítja az ütőfára jellemző magas kontroll értékeket. Kiváló kombináció a kontrollált támadó játékosok számára!

konkáv, cikksz.: 61505,
db
egyenes, cikksz.: 61506,
db

Nagyobb kép

Challenger Carbon

Bruttó ár: 7,600 Ft

A Challenger Carbon ütőfa egy Inner Layer-Carbon konstrukció, ahol kemény anyagú középfurnérokat párosítottak puhább külsö rétegekkel. A dupla karbon réteg közvetlenül a legbelső réteget veszi körül, amelynek kiemeldő dinamka lesz az eredménye. A puha ayous külső réteg plussz kontroll érzést és kellemes ladaérintést biztosít az ütőfának. A Challenger Carbon ütőfa, a karbon erőt kínálja kiváló ár mellett!

konkáv, cikksz.: 61560,
db
egyenes, cikksz.: 61561,
db

Nagyobb kép

Classic ALL

Bruttó ár: 8,200 Ft

Az 5 rétegű JOOLA CLASSIC ALL ütőfa fő jellemzője a maximális kontroll és labda érzékelés kombinációja. A koto külső furnér és a puha világos dió belső rétegek együttesen gondoskodnak a labda magasabb repülési ívén és egy hosszabb labda elpattanási szakaszon. Ez kedvez a kiváló labdaérzékelés elérésében és segít a kellemes és kontrollált ütések megvalósításában. Röviden szólva: ezt ki kell próbálnia minden klasszikus allround játékosnak!

konkáv, cikksz.: 61470,
db
egyenes, cikksz.: 61471,
db

Nagyobb kép

Challenger ALL

Bruttó ár: 5,800 Ft

Nagyon jó kontrolállhatóság és kiváló labdaérzékelés jellemzi leginkább a Challenger ALL ütőfákat. A jó tulajdonságok alapját a jó érzékeléssel jellemezhető hárs külső rétegek és a keményebb belső furnérök ötvözete adja. Ennek az allround ütőfának az erősségei elsősorban a droppolásra, valamint a kontra ütésekre alapozó játék esetében igazán hangsúlyosak.

konkáv, cikksz.: 61550,
db
egyenes, cikksz.: 61551,
db

Borítások

Nagyobb kép

Rhyzer Pro 45

Bruttó ár: 12,500 Ft 10,700 Ft

Játékbarát, ahogy minden közepesen kemény borítástól várnánk, amelyhez egyedülálló dinamika kapcsolódik – így írhatnánk le leginkább a RHYZER Pro borításcsalád 45° szivacskeménységű változatát. A RHYZER Pro 45 szemcse geometriájára a szélesebb, de rövidebb szemcsék jellemzők, amely megnövelt kontaktfelületet biztosít és amely a közepes pórusú rózsaszín szivaccsal együtt a kirobbanó sebességet teszi lehetővé. Azoknak a támadó felfogású játékosoknak, akik egyszerre egy jó érzékelésű közepesen puha borítást keresnek, amellyel jól lehet pörgetni a kiemelkedő gyorsaság mellett, azoknak a RHYZER Pro 45 minden igényt kielégítő lesz.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Kiegészítők

Nagyobb kép

Borítás védőfólia

Bruttó ár: 290 Ft

A fólia ideális védelmet nyújt bármilyen érzékenységű borításnak.

cikksz.: 83063,
db

Nagyobb kép

Labdatartó 15

Bruttó ár: 1,800 Ft

Háromszögű robosztus labdatartó, 3 labda biztonságos tárolásához. Méret: 9 cm

cikksz.: 42200,
db

Nagyobb kép

Labdatartó 3-as

Bruttó ár: 1,100 Ft 950 Ft

Háromszögű robosztus labdatartó, 3 labda biztonságos tárolásához. Méret: 9 cm

cikksz.: 42210,
db

Táskák

Nagyobb kép

Dupla alukoffer

Bruttó ár: 8,400 Ft

Ütőtartó alu-dizájnnal, szivacs belső béléssel két ütő és három labda számára kialakítva

fekete, cikksz.: 80555,
db

Nagyobb kép

Alpha Trolley

Bruttó ár: 19,900 Ft

A JOOLA Alpha Trolley hátizsákot kézipoggyász méretű, komfortos kivitelezésben és attraktív megjelenéssel készítettük. A hátizsák egy jól pakolható fő tárolóval és két további cipzáros melléktárolóval, valamint állítható hosszúságú párnázott vállpánttal lett kialakítva. A két könnyen guruló kerék, valamint a stabil és állítható teleszkóp jól használható táskává teszi a Trolley-t minden korosztály számára.

navy-kék, cikksz.: 80103,
db

Nagyobb kép

Alpha hátizsák

Bruttó ár: 9,500 Ft

Csúcsminőségű hátizsák, állítható méretű vállpánttal, jó felosztással, magas szakítószilárdságú poliészter anygból. A nagy fő tároló mellett, több kisebb cipzárral zárható tároló található, amely jó lehetőséget biztosít a szükséges asztalitenisz eszközök elpakolására.

navy-kék, cikksz.: 80102,
db

Nagyobb kép

Alpha

Bruttó ár: 14,900 Ft

A közepes nagyságú táska a tetszetős megjelenésével és magas színvonalú kivitelezésével egy kiváló eszköz a sportos hétköznapok igényeihez. A két oldaltároló abszolút alkalmas a sportcipő és egyéb kiegészítők kényelmes tárolására, ahogy a fő tároló rész sem hagy kívánni valót maga után. Az Alpha táska elegendő helyet biztosít a versenyekhez és edzésekhez szükséges eszközök és sportszerek számára.

navy-kék, cikksz.: 80101,
db

Nagyobb kép

Alpha gördülős táska

Bruttó ár: 21,900 Ft

Csúcsminőségben kivitelezett, stabil és nagyon jól pakolható maxi-táska, amely 2 könnyen görgő kerékkel és állítható teleszkóppal készült. Egy nagy fő- és kettő melléktárolóval készült táska, amely levehető vállpánttal gondoskodik a komfortos utazásról.

navy-kék, cikksz.: 80100,
db

Ruházat

Nagyobb kép

Moatsz Hungary pamut póló

Bruttó ár: 4,900 Ft 3,900 Ft

100 % pamut feliratos póló nemzeti címerrel, a képeken látható feliratozással. Elérhető méretek: XS-3XL

fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Move

Bruttó ár: 9,300 Ft

Két szín kombinációjából kialakított csíkozott, divatos megjelenésű trikó, három színváltozatban, csúcsminőségű lélegzős anyagból. A kényelmes szabás és a funkcionális anyag gondoskodik az optimális mozgásszabadságról. A trikó háta egyszínű, amely tökéletesen alkalmas a klub nevének, vagy további információk feliratozására.

fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
fekete-kék, méret/cikksz.:
db
piros-fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Retro 19 póló

Bruttó ár: 3,990 Ft

Divatos szabadidőpóló pamut anyagból

piros-fekete, méret/cikksz.:
db
navy-fehér, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzer 48 póló

Bruttó ár: 3,890 Ft

Divatos szabadidőpóló pamut anyagból

fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Hoody Fit

Bruttó ár: 11,500 Ft

Sportos és lezser kapucnis pulóver, amelyet tökéletes megjelenés és jó dizájn jellemez. A szabás a fit forma kihangsúlyozását szolgálja, míg a kellemes anyagok a nagyon kényelmes viseletet biztosítják. Az állítható madzag a kapucnin, szintén a magas minőséget tükrözi vissza. A pulóver nem csak asztaliteniszezők számára készült, hiszen abszolút megfelelő viselet nyújt edzőteremben vagy kültéri edzéshez is.

fekete-zöld, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

NexTT

Bruttó ár: 18,500 Ft

A JOOLA NexTT az asztaliteniszezők számára tervezett cipő, amely kifejelezetten sportág specifikusan mozgásokra alapozva lett kialakítva. Ezt a cipőt a JOOLA éljátékosokkal intenzíven együttműkődve alakítottuk ki, úgy hogy kényelmes viseletet biztosítson a vonzó dizájn mellett, valamint támogassa az intenzív irányváltozásokkal járó lábmunkát. A legmagasabb igényeknek megfelelően fejlesztettük a JOOLA NexTT cipőt, amely érdekes lehet minden ambicíózus asztalitenisz játékos számára.
- kopás és csúszásgátlóval ellátott, rugalmas Dynagrip talp
- saroktámasztás a biztosabb tartásért
- elasztikus, levegőző anyagból
- ultra erős, párnázott kialakítás a maximális dinamikáért
- színes cipőfűzővel 2 színkombinációban
- kényelmes viselet
- torzió megakadályozása a középső részben

navy-lime, méret/cikksz.:
db
navy-narancs, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Perform Lady

Bruttó ár: 8,300 Ft

A Perform trikó karcsúsított, rövid szabású női trikó változata, három színkombinációban, V kivágású nyakkal.

fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
piros-navy, méret/cikksz.:
db
navy-kék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Perform

Bruttó ár: 8,300 Ft

Csúcsminőségű, attraktív klub mez, klasszikus színekben, amely maximálisan kényelmes viseletet biztosít, nagyon jó ár-érték arány mellett. Az egyszínű hátoldala tökéletesen alkalmas a klub nevének, vagy további információk feliratozására.

fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
navy-narancs, méret/cikksz.:
db
piros-navy, méret/cikksz.:
db
navy-kék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Promo 19

Bruttó ár: 3,990 Ft

A poliészter anyagból gyártott JOOLA Promo póló kellemes visletet, a sportos szabás és a visszafogott dizájn pedig jó megjelenést biztosít viselője számára. A mellrészen kicsi, míg a hátoldalán nagy JOOLA logóval. Ideális edzőpóló, attraktív árért.

navy-lime-kék, méret/cikksz.:
db
fekete-fehér-piros, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Vintage póló

Bruttó ár: 3,990 Ft

Divatos szabadidőpóló pamut anyagból

szürke, méret/cikksz.:
db
navy, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Escape kabát

Bruttó ár: 18,400 Ft

A JOOLA Escape kabát egy ideális téli kabát a hideg edzésekhez és játéknapokoz. A lezser szabás, a komfortos bélés és a kiemelkedő funkcionálitás gondoskodik a kényelmes viseletről. A kontraszt színválasztás, a hosszú cipzár, a kettő cipzározható első zseb és a hímzett JOOLA logo mind hozzájárul a kabát jó megjelenéséhez.

navy-kék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Sierro

Bruttó ár: 2,000 Ft

fehér-fekete-piros, méret/cikksz.:
db
fehér-fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
fehér-fekete-kék, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

JOOLA Törülköző 19

Bruttó ár: 3,200 Ft

Puha és gyorsan száradó pamut törölköző a “JOOLA for the champion in you” felirattal, attraktív színekben

fekete-szürke-fehér, méret: -, cikksz.: 98998,
db

Nagyobb kép

Move Lady

Bruttó ár: 9,300 Ft

A Move trikó női verziója V-nyakkal, három szín kombinációjában.

fekete-zöld, méret/cikksz.:
db
fekete-kék, méret/cikksz.:
db
piros-fekete, méret/cikksz.:
db

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva