Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8:30-12:00-ig és 15:00-16:30 óráig.

Borítások értékelése

Szakmai körökben évtizedek óta használatban van egy nehezen követhető, a borítások tulajdonságait 0-100 beosztásban kimutató táblázat. A JOOLA az elkövetkezőkben nem fogja használni e táblázatot. A véleményünk szerint pontos minősítés ennyire éles határokkal nem lehetséges és túlságosan is szubjektív.

Az általunk kialakított rendszer megtartja a játék szempontjából már régen definiált fontos borítástulajdonságokat ( gyorsaság, tapadás és érzékelés ), de azoknak mindössze négy fokozatát különbözteti meg.

Gyorsaság Tapadás és érzékelés
alacsony
közepes
gyors
extra gyors
alacsony
közepes
magas
extra magas

Játékstílus és borítás kiválasztása

Ahhoz, hogy egy játékos ki tudja választani a neki leginkább megfelelő borítást, definiálnia kell a saját játékstílusát. Természetesen az általunk definiált kategóriák között fokozatos átmenet van, és semmiképpen nem éles a határ.

Klasszikus, tisztán deffenzív védőjáték, távol az asztaltól, alkalomszerű közbeütésekkel.
Modern védőjáték, taktikus ellentámadásokkal
Modern, „anyaggal” történő játék. Különleges borítás használata azzal a céllal, hogy az ellenfél támadójátékát megtörjük.
Mindenes” játék, mely kevés kockázattal járó pörgetésekre alapoz.
Pontos beütésekre és a pörgetés különböző változatain alapuló támadó játék.
Támadó játék, melyet az asztal mellől leadott agresszív pörgetések és kemény beütések jellemzik.
Kompromisszum nélküli támadó játék, melyet magas kockázatkészség és kemény beütések jellemzik.

A fenti besorolások és kritériumok alapján összeállított áttekintés segítségével könnyen kiválasztható a leginkább megfelelő borítás. A bejelölt mezők az egyes borítások felhasználhatóságának sávszélességét jelzik.

Az alábbi táblázatban a borítások játékstílus szerint vannak besorolva, a játékos tehát könnyen eligazodhat és minden nehézség nélkül ki tudja választani a neki legjobban megfelelő borítást.

Technológia

TENSOR

A technológia lényege, hogy a kaucsuk molekulái közé egy olyan különleges anyag van beépítve, mely a borításban állandó belső feszültséget okoz. Így a borítás gyorsabb, elasztikusabb, pörgetésre alkalmasabb és mindemellett érzékkel telt lesz. Ez a technológia eredményezi a jellegzetes hangeffektust is.

GREEN POWER

Olyan technológia, mely segítségével a gyorsragasztásból eredő teljesítményjavulás (játékérzet, hanghatás) szilárdan és hosszantartóan beépül a borításba.

NANONET

A Nanonet-technológia a gyártás alatt úgy irányítja a gumikeverék vulkanizálást, hogy a borításban a gyorsragasztás-hatás meghosszabbodik, a labda dinamikus elpattanása drasztikusan megnövekszik.

ICU

Ez egy intelligens válasz a fokozott gyorsaság-igényre. A borítás gumirétegének szemcsesűrűségét kb. 12 % megnöveltük, aminek következtében a labda röppályája erősebben ívelt, tehát ugyanannál a sebességnél nő a rotáció és az érzékelés lehetősége.

ROSnet

A borítás teljesen újszerű molekulaszerkezete következtében a labda mélyebbre fúródik a szivacsrétegbe, ezért onnan nagyobb lendülettel katapultálódik ki. Az ezzel a technológiával készült borítások kb. 10% könnyebbek a szokásosnál, így érzékelésveszteség nélkül használható vastagabb borítás.

Legkedveltebb borítások


Energy X-tra max

Rhyzm-P

X-Plode Sensitive

Mambo H max

Rhyzm

Zack 2.0

Borítások

Tükörszoft

Nagyobb kép

Rhyzer Pro 45

Bruttó ár: 12,500 Ft 10,700 Ft

Játékbarát, ahogy minden közepesen kemény borítástól várnánk, amelyhez egyedülálló dinamika kapcsolódik – így írhatnánk le leginkább a RHYZER Pro borításcsalád 45° szivacskeménységű változatát. A RHYZER Pro 45 szemcse geometriájára a szélesebb, de rövidebb szemcsék jellemzők, amely megnövelt kontaktfelületet biztosít és amely a közepes pórusú rózsaszín szivaccsal együtt a kirobbanó sebességet teszi lehetővé. Azoknak a támadó felfogású játékosoknak, akik egyszerre egy jó érzékelésű közepesen puha borítást keresnek, amellyel jól lehet pörgetni a kiemelkedő gyorsaság mellett, azoknak a RHYZER Pro 45 minden igényt kielégítő lesz.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Tango Golden PS

Bruttó ár: 9,900 Ft 8,600 Ft

Kiindulásként egy olyan tapadós felületű, tenzoros szivaccsal kombinált borítás fejlesztését képzelték el, amely Németországból származik. A kitűzött cél elérése érdekében fejlesztették ki a JOOLA Golden Tango PS borítást.”A Golden Tango esetében sikeresen alkalmazott Sticky Rubber Technológia (SRT) növeli a pörgetés minőségét minden típusú ütés során, köszönhetően a kiváló borítás felületnek. Annak érdekében, hogy minél kiválóbb katapult effektust érjünk el, a Golden Tango PS egy dinamikus, közepes porusú, 50 fokos keménységű szivacsot kapott. Mindezek ellenére a labdák relatív magasan katapultálnak a borításról amely különösen a pörgetésre orientálódott játék esetében hangsúlyos. A rózsaszínű szivacs kitűnő labdaérzékelést biztosít, amely lehetővé teszi a legnehezebb játék szituációk megoldását is.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzer 48

Bruttó ár: 12,500 Ft 10,700 Ft

Az új Rhyzer 48 és Rhyzer 43 borításokkal a JOOLA egy teljesen új borítás sorozatot indított, amely a technikai újításaival kiválóan kompenzálja a műanyag labdák tulajdonságait – mint a lassabb tempó és a kisebb pörgés.
Két olyan innovatív újításnak köszönhetően, mint a megújított szivacstechnológia és a továbbfejlesztett szemcse összetétel, a JOOLA a borítások egy teljesen új dimenzóját hívta életre.
A borítások fejlesztésénél az volt az alapvető kiindulási pont, hogy a játékosok kénytelenek voltak módosítani a begyakorolt mozdulataikon, a műanyag labdák sajátos tulajdonságai miatt. Ezzel a borításszériával sikerült olyan megoldást találni, amely az eredeti mozdulatokkal történő játékot újra lehetővé teszi.
Az új JOOLA Rhyzer borításokkal, egy extrém vékony és tapadós felső résszel gyártott, rendkívül nagy feszességű, „kiélezett“ borításszéria kerül a piacra. A borításon belül található viszonylag keskeny és rövid szemcsék valamint a közöttük lévő megnövelt távolságnak köszönhetően kifejezetten jó katapult effektus lett az eredmény. Ehhez hozzájárul még, hogy a rugalmas belső szemcsék hosszabb labda találati időt tesznek lehetővé, amelynek köszönhetőek a borítás kiváló pörgetési tulajdonságai. A vékonyabb felsőgumi réteg miatt, a JOOLA Rhyzer maximum vastagságú változata, a szokásosnál vastagabb szivacsréteggel készült. Ez a laza szerkezetű, rózsaszín, „Powermax“ szivacsréteg jelentős plussz erő- és energiapotenciált biztosít a Rhyzer borításnak. Azt el kell mondani, hogy a megnövekedett dinamika ellenére, a borítás szinte minden játékszituációban jó kontrollt biztosít a labdaérintések esetében, köszönhetően az újszerű laza pórusú szivacsrétegnek.
A Rhyzer 48 borítás 48° keménységű szivaccsal kerül forgalomba. A fejlesztésénél a lehető legnagyobb sebességet, katapult efektust és pörgetési képességet célozták meg, létrhozva egy olyan borítást amely kiválóan alkalmas a modern támadójátékosok számára, akik az asztalhoz közel agresszív pörgető játékkal szeretnék az ellenfeleket zavarba hozni. A Rhyzer 43-hoz képest a megütött labdák íve laposabb, így lehetővé téve az agresszívabb támadójátékot.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Axxess

Bruttó ár: 4,900 Ft

A JOOLA AXXESS tökéletes alternatíva a lelkes kezdő játékosok számára. A borítás egy puha, (37.5°) kis porózusú szivacs és egy sűrű, de vékony szemcsékkel kapcsolódó felső rész kombinációja, melyet magas szintű kontroll érzet és rugalmasság jellemez. A JOOLA AXXESS magas szintű támogatást nyújt, a különböző ütéstechnikák elsajátításánál, és a labda irányításánál is. A rendkívül jól tapadó és rugalmas felső rész lehetővé teszi olyan pörgetések kivitelezését is, melyek megizzaszthatják az ellenfeleket.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Samba 19

Bruttó ár: 10,600 Ft

A Samba 19 és a Samba 27 borítások egy módosított változatai annak a csúcs minőségű borítás típusnak, amelyet már sok játékos annyira jól ismer és kedvel. A 41 fokos keménységű új Samba fejlesztés a puhább szivacsnak köszönhetően, nagyon jó kontrol lehetőséget biztosít a gyorsabb játékot kedvelő támadó játékosok számára. A kiválóan kontrollálható katapult efektus teszi a JOOLA Samba 19 változatot olyan borítássá, amely jelentősen képes korrigálni az ütések kivitelezésekor gyakran előforduló pontatlanságot. A kék színű szivacs, a legmodernebb japán borítás-technológia, a speciális gyári tuning és a kitűnő ár-érték arány lesznek a legfontosabb jellemzői az új Samba változatnak.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Zack

Bruttó ár: 5,900 Ft 5,100 Ft

A Zack borítással a JOOLA egy olyan klaszikus borítást hoz a piacra, amit a német gyártó tudaosan olyan játékosok számára állított elő, akik nem akarnak lemondani az extrém sebességről és az extrém katapult efektusról. Ez egy olyan csúcsminőségű Allround borítás, amelyet a jó kontroll, a kiváló ütéspontosság és pörgetési tulajdonságok jellemeznek. A legmodernebb német technológiával előállított JOOLA Zack borítást a hosszú élettartam és a nagyon kiemelkedő ár/érték arány teszi, a klasszikus borításokért rajongók kedvencévé.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzm P (2.0mm)

Bruttó ár: 11,400 Ft

RHYZM – 2 éve van a piacon, de már csaknem klasszikusnak számít! A Rhyzm-P borítás már követi az új fejlesztéseket. Az eddigi fejlesztések és megújítások elsősorban a szivacs összetételére koncentráltak, ám mostantól ez a figyelem átkerült a borítás felső részére. A megújított felső rész nem csak egyértelműen tapadósabb, amellyel könnyebben kivitelezhetőek a pörgetések, hanem jobban kontrollálható és tartósabb is lett. Ideálisan használható az új műanyag labdákhoz.

Piros, méret: 2,0mm, cikksz.: 70361,
db
Fekete, méret: 2,0mm, cikksz.: rhyzmpf2,
db

Nagyobb kép

MaXXX P (2.0 mm)

Bruttó ár: 11,400 Ft

A JOOLA-MAXXX borítás tripla X faktorral! MaXXXImum erő, MaXXXimum kontroll és MaXXXImum pörgetés lett egy új változattal bővítve, amelytől még veszélyesebb lett a borítás.Az új GeoGrip-erő-technológia a kiválóan tapadó felsőrésszel, a durva nagyszemű, sajátos struktúrájú szivacsréteggel és a speciális szemcseösszetételű felsőgumival egy olyan boríást eredményeznek, amely optimális a pörgetések kivitelezésére a legyorsabb tempó mellett is. Ezek a tulajdonságok jól megfelelnek az új, műanyag labdák által támasztott igényeknek is.Egy puhább, 42,5° -os szivacskeménység teszi alkalmassá a MAXXX-P-t ambíciózus támadó játékosoknak, akik különös figyelmet fordítanak a borítás jó kontrolljára és érzésére.

Piros, méret: 2,0mm, cikksz.: 70345,
db
Fekete, méret: 2,0mm, cikksz.: maxxxpf2,
db

Nagyobb kép

MaXXX 500 (2.0mm)

Bruttó ár: 10,800 Ft

A MaXXX széria leggyorsabb és legdinamikusabb borítása. A világon először bevezetett 50 fokos szivacs kemény, de az új dinamikus és durvaszemcsés szerkezetű szivacsösszetételnek (Geo szivacs technológia) és az új szemcseelrendezésnek köszönhetően (Geo-Force technológia) extrém jól lehet kontrolálni és rendkívüli módon lehet pörgetésekre használni a borítást. Optimális választás sokat edző játékosoknak, akik olyan kemény borítást keresnek amelyik kimagaslóan biztosítja a 3 X tulajdonságot.

Piros, méret: 2,0mm, cikksz.: 70333,
db
Fekete, méret: 2,0mm, cikksz.: 70336,
db

Nagyobb kép

MaXXX 450 (1.8mm és 2.0mm)

Bruttó ár: 10,800 Ft

A dinamikus közepes keménységű 45 fokos Geo-szivacs az új felsőgumival kombinálva megtestesíti az ideális MiXXX-ét az erőnek, pörgetésnek és a labdakezelésnek. A MaXXX 450 a Geo-Force technológiának köszönhetően gyors, de már alkalmas a kombinatívabb játék kivitelezésére is. Ideális választás a pörgetésorientált támadó játékosok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a labdaérzékelésre.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

MaXXX 400 (1.8mm és 2.0 mm)

Bruttó ár: 10,800 Ft

A MaXXX széria legpuhább változata 40 fokos szivaccsal. A MaXXX 400 borítással kiválóan lehet a passzív játékelemeket kivitelezni és a játékot kontrollálni. A Geo-Force technológia ennél a borításnál is gondoskodik a azükséges agresszivitásról a támadó labdáknál. A MaXXX 400 azoknak a kezdeményező allround játékosoknak ajánlott, akik elsősorban a biztonságra törekednek, úgy hogy eközben nem mondanak le a gyorsaságról.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Upp

Bruttó ár: 3,500 Ft

A JOOLA új, kedvező árú borítása a magasabb elvárásoknak is megfelel. A közepesen kemény, zöld szivacs és a rendkívül tapadós felső réteg olyan borítást eredményez, amely a pörgetések kivitelezésére kiválóan alkalmas, amellyel nem jelent gondot és megerőltetést az asztaltól távoli pörgetések sikeres végrehajtása sem. A JOOLA UPP nem egy kezdőknek szóló borítás, hanem egy jó alternatíva mindenkinek, aki egy kiváló versenyborítást szeretne alacsonyabb áron.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzm (max)

Bruttó ár: 10,200 Ft 8,800 Ft

A JOOLA Rhyzm a 2011-es év legjobb német edzőjének választott Jörg Rosskopf irányításával és útmutatásával lett kifejlesztve. Véleménye szerint "ez a borítás probléma nélkül használható a világklasszis játékosok számára is, hiszen a Rhyzm egy olyan top borítás, amely mindent tud, amit egy csúcsminőségű játékszertől el lehet várni. A felnőtt válogatott és ifjúsági Európa-bajnok Lakatos Tamás is ezzel a borítással játszva éri el sikereit!"

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70280,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: 70283,
db

Nagyobb kép

Rhyzm 375 (max)

Bruttó ár: 10,200 Ft 8,800 Ft

Már megjelenésétől fogva nagy érdeklődés övezte a Rhyzm 48 borítást, amely a kiváló ár-érték arányának köszönhetően rendkívül gyorsan az egyik legkedveltebb borítás lett a piacon. A mytischtennis.de weboldal 2012 májusában megjelentetett borítástesztjén minden kategóriában a legkiválóbb minősítést kapta a Rhyzm. Egyetlen kritika érte: a szivacs keménység, amely több játékos számára túl keménynek bizonyult. Hogy ezen a problémán segítsen a JOOLA, tovább bővítette a Rhyzm szériát a Rhyzm 375 -tel (37,5 fokos szivaccsal) és a Rhyzm 425-tel (42,5 fokos szivaccsal).
A puhább 375-ös verzió olyan ambiciózus top játékosoknak készült, akik a puha szivacs mellett sem akarnak lemondani a kitűnő érzékelés és hangzás kettőséről. A 425-ös verzió ideális kompromisszuma a jó labdaérzékelésnek és az extrém kemény szivacsoktól megszokott tempónak, amely minden éljátékos számára kitűnő választás lehet.
A Rhyzm széria a játékosok azon széles körének lesz vonzó, akik ki akarják használni a dinamizmusban, a katapult efektben és a borítás felső részének tapadósságában rejlő lehetőségeket.

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70288,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: 70291,
db

Nagyobb kép

Rhyzm 425 (max)

Bruttó ár: 10,200 Ft 8,800 Ft

Már megjelenésétől fogva nagy érdeklődés övezte a Rhyzm 48 borítást, amely a kiváló ár-érték arányának köszönhetően rendkívül gyorsan az egyik legkedveltebb borítás lett a piacon. A mytischtennis.de weboldal 2012 májusában megjelentetett borítástesztjén minden kategóriában a legkiválóbb minősítést kapta a Rhyzm. Egyetlen kritika érte: a szivacs keménység, amely több játékos számára túl keménynek bizonyult. Hogy ezen a problémán segítsen a JOOLA, tovább bővítette a Rhyzm szériát a Rhyzm 375 -tel (37,5 fokos szivaccsal) és a Rhyzm 425-tel (42,5 fokos szivaccsal).
A puhább 375-ös verzió olyan ambiciózus top játékosoknak készült, akik a puha szivacs mellett sem akarnak lemondani a kitűnő érzékelés és hangzás kettőséről. A 425-ös verzió ideális kompromisszuma a jó labdaérzékelésnek és az extrém kemény szivacsoktól megszokott tempónak, amely minden éljátékos számára kitűnő választás lehet.
A Rhyzm széria a játékosok azon széles körének lesz vonzó, akik ki akarják használni a dinamizmusban, a katapult efektben és a borítás felső részének tapadósságában rejlő lehetőségeket.

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70293,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: 70295,
db

Nagyobb kép

X-Plode Sensitive

Bruttó ár: 9,900 Ft 9,100 Ft

A JOOLA X-plode új puha változatát, a sensitive-touch-Effektnek köszönhetően kiemelkedően jó labdaérzékelés jellemzi. A labda kiválóan kontrollálható és extrém módon érezhető minden labdaérintés esetében, amelyhez még hozzátartozik, hogy a borításból a labda nagy sebességgel 'x-plod félén' katapultál.

A JOOLA x-plod sensitive borításban, a JOOLA legújabb Green Power-Technológiája biztosítja a gyorsragasztás esetében megszokott érzést.

Játékstratégia: ALL/OFF extrém
Sebesség: gyors
Tapadás: extra magas
Kontroll: extra magas
Keménység: 40°

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Express X-Plode (max)

Bruttó ár: 9,900 Ft 9,100 Ft

A ragasztási tilalom bevezetése óta, a JOOLA express a beépített ragasztási effektussal biztosítja a játék gyorsaságát és azt az élvezetet, amelyet eddig a gyorsragasztás nyújtott. A JOOLA express X-ploddal a JOOLA a sikeres express széria egy olyan új modelljét dobta piacra, amely kimondottan a pörgetésekre lett kifejlesztve, természetesen az express gyorsaság megtartása mellett…. Nomen est omen!

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70163,
db
Fekete, méret: 1,8mm, cikksz.: 70166,
db

Nagyobb kép

Mambo

Bruttó ár: 7,500 Ft

Igen rövid idő alatt lépett a klasszikusok közé. Az egyedi Mambo hangzás ma már legendárisnak számít. A Mambo egy Japánból jövő, forradalmian új technikai megoldás eredménye, melynek lényege, hogy szivacsban és a felsőgumiban eddig elképzelhetetlen mértékben megemelték a kémiai töltőanyagok részarányát. Ez az eljárás pozitívan hat a labdaérzékelésre és a hangeffektusra is, anélkül, hogy a borítás gyorsasága és rugalmassága ennek kárát látná.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Samba

Bruttó ár: 7,600 Ft

A JOOLA legkelendőbb borításának nem csak a gyorsragasztásra jellemző hangeffektus a meggyőző, hanem a kiemelkedő pörgetéskészség és labdaérzékelés is. A játékosok világszerte becsülik a Samba-ban fellelhető egyedi kombinációt, mely egy igen tapadós felsőgumi és egy puha de rendkívül rugalmas , természetes kaucsuk alapanyagú szivacsalátétben nyilvánul meg.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Topspin C

Bruttó ár: 7,900 Ft

A védőjátékosok részére új korszak kezdődött! A felsőgumi ugyanaz mint a Topspin esetében. A borítás egyediségének titka a szivacsalátét anyagösszetételében rejlik. A „fogós” felsőgumi és a különleges szivacsalátét olyan védőborítást eredményez, amellyel tökéletesen biztonságos védőjátékot, hatalmas nyeséseket és pontot hozó ellenpörgetéseket lehet kivitelezni. Újdonság, hogy a számtalan kérelemnek eleget téve, a Topspin C 2,0 mm vastagságban is rendelkezésre áll, elsősorban az agresszív védőjátékosok részére.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzer Pro 50

Bruttó ár: 11,600 Ft 10,700 Ft

A JOOLA Rhyzer sorozat továbbfejlesztett változata ideális borítás azon játékosok számára, akik a közvetlen és dinamikus játékérzést kedvelik. Ahogyan elődjének, úgy neki is nagyon vékony és rendkívül tapadós felső rétege van, amely óriási feszültség alatt áll. Mindazonáltal a Rhyzer Pro 50 „szemcsék geometriája” radikálisan különbözik elődjeitől. A szélesebb szemcsék kisebb távolságra vannak egymástól elhelyezve. Ennek köszönhetően a dinamikus, rózsaszínű, 50 fokos keménységű szivacsokkal és a közepes méretű pórusokkal a maximális pörgetést és sebességet lehet elérni. A technikailag magasan képzett játékosok kezében, a JOOLA Rhyzer Pro 50 beindítja a turbó fokozatot!

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzer 43

Bruttó ár: 12,500 Ft 10,700 Ft

Az új Rhyzer 48 és Rhyzer 43 borításokkal a JOOLA egy teljesen új borítás sorozatot indított, amely a technikai újításaival kiválóan kompenzálja a műanyag labdák tulajdonságait – mint a lassabb tempó és a kisebb pörgés.
Két olyan innovatív újításnak köszönhetően, mint a megújított szivacstechnológia és a továbbfejlesztett szemcse összetétel, a JOOLA a borítások egy teljesen új dimenzóját hívta életre.
A borítások fejlesztésénél az volt az alapvető kiindulási pont, hogy a játékosok kénytelenek voltak módosítani a begyakorolt mozdulataikon, a műanyag labdák sajátos tulajdonságai miatt. Ezzel a borításszériával sikerült olyan megoldást találni, amely az eredeti mozdulatokkal történő játékot újra lehetővé teszi.
Az új JOOLA Rhyzer borításokkal, egy extrém vékony és tapadós felső résszel gyártott, rendkívül nagy feszességű, „kiélezett“ borításszéria kerül a piacra. A borításon belül található viszonylag keskeny és rövid szemcsék valamint a közöttük lévő megnövelt távolságnak köszönhetően kifejezetten jó katapult effektus lett az eredmény. Ehhez hozzájárul még, hogy a rugalmas belső szemcsék hosszabb labda találati időt tesznek lehetővé, amelynek köszönhetőek a borítás kiváló pörgetési tulajdonságai. A vékonyabb felsőgumi réteg miatt, a JOOLA Rhyzer maximum vastagságú változata, a szokásosnál vastagabb szivacsréteggel készült. Ez a laza szerkezetű, rózsaszín, „Powermax“ szivacsréteg jelentős plussz erő- és energiapotenciált biztosít a Rhyzer borításnak. Azt el kell mondani, hogy a megnövekedett dinamika ellenére, a borítás szinte minden játékszituációban jó kontrollt biztosít a labdaérintések esetében, köszönhetően az újszerű laza pórusú szivacsrétegnek.
A Rhyzer 43 közepesen kemény 43° szivaccsal kerül forgalomba, amely borítás kiváló tulajdonságok- kal rendelkezik azoknak akik az asztal mellől vagy attól néhány lépés távolságra, főleg a pörgetett labdákra alapozzák a játékukat. A megnövekedett tempót jól kompenzálja a puhább szivacs, amely nagyon jó visszajelzést ad a labdaérintésről és egy megfelelően magas repülési ívet biztosít a megütött labdáknak.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Tango Golden

Bruttó ár: 9,600 Ft 8,600 Ft

A Németországban gyártott új JOOLA Golden Tango borításnál, megtalálható a kínai borításoktól elvárt tapadós felső rész, amelyhez egy - a beépített Tensor technológiának köszönhetően – rugalmas és gyors szivacs kapcsolódik. Ez a kettősség egy teljesen új érzést generál. A felület maximális tapadást tesz lehetővé, ezáltal a legkülönfélébb szögekből indított ütések is sikeresen kivitelezhetőek, így a pörgetéseknél és a nyeséseknél is. A JOOLA Golden Tango extrém falsokra és a szokásosnál ívesebb röppályára képes. A szivacs speciális molekuláris szerkezete teszi lehetővé a kiemelt rugalmasságot, amely lehetőséget biztosít a különböző tempójú, meglepetésszerű támadójátékra. A borítás mind ezek mellett nagyon alkalmas védőjátékra is, ahol a védekező ütések maximális kontroll mellett kivitelezhetők az asztalhoz közelebb vagy távolabb is akár.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Samba 27

Bruttó ár: 10,600 Ft

A Samba 19 és a Samba 27 borítások egy módosított változatai annak a csúcs minőségű borítás típusnak, amelyet már sok játékos annyira jól ismer és kedvel. A JOOLA Samba 27 esetében, a piros színű szivacsról egyszerűe felismerhető lesz, hogy a Samba egy olyan a változata érkezett a piacra, amelyet a kemény szivacsú borítást kedvelő játékosok számára fejlesztettek ki. A tesztek alapján a 48 fokos keménységű változat elsősorban olyan atlétikus és pörgetős játékosoknak ajánlható, akik közvetlen és pontos visszajelzést várnak a borítástól. Összességében elmondható, hogy egy gyors és kitűnően tapadó borításról van szó, amely fő erőssége a kiváló irányíthatóság és pontosság.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Samba tech

Bruttó ár: 12,100 Ft

A legmodernebb borítás-technológia összetéveszthetetlen hangzással párosítva: a JOOLA Samba Tech segítségével a szamba-érzés legtisztább formáját élheti át. Ez a borítás egy kimagasló egységcsomag. A puha, nagypórusú 37,5°-os szivacs gondoskodik a meghosszabbított labdakapcsolatról, amely által kiváló labdavisszajelzést ér el. Ez a borítás mind a passzív, mind pedig az aktív játékszituációkban a kitűnő kontroll érzés lehetőségét biztosítja. Egyidejűleg sikerült az újratervezett felső gumival további erőt generálni a támadójátékhoz. Ideális összeállítás minden olyan játékos számára, akik a kontrollált támadójáték mellett teszik le a voksukat. A JOOLA Samba Tech a legmodernebb technika segítségével kínálja fel a tiszta játékörömöt.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzm-tech

Bruttó ár: 11,900 Ft 9,800 Ft

A JOOLA Rhyzm-Tech borítással új fejezet íródik a kedvelt Rhyzm borítás széria sikertörténetében. A szivacs megváltoztatásával - amellyel egyértelműen nagyobb szemcseösszetételűvé vált – egy egyedülálló katapult efektust fejlesztettek ki. A JOOLA Rhyzm-Tech egy olyan borítás, amely kitűnő lehetőséget biztosít a pörgetések számára és amely plusz segítséget adhat az aktív pörgető játékosok számára. A JOOLA Rhyzm-Tech segítségével könnyebben legyűrhetők a játék közbeni kihívások, amely segítségével az ember egyértelműen magasabb színvonalon képes játszani.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Rhyzm P (max)

Bruttó ár: 11,400 Ft 9,700 Ft

RHYZM – 2 éve van a piacon, de már csaknem klasszikusnak számít! A Rhyzm-P borítás már követi az új fejlesztéseket. Az eddigi fejlesztések és megújítások elsősorban a szivacs összetételére koncentráltak, ám mostantól ez a figyelem átkerült a borítás felső részére. A megújított felső rész nem csak egyértelműen tapadósabb, amellyel könnyebben kivitelezhetőek a pörgetések, hanem jobban kontrollálható és tartósabb is lett. Ideálisan használható az új műanyag labdákhoz.

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70362,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: rhyzmpfm,
db

Nagyobb kép

MaXXX P (max)

Bruttó ár: 11,400 Ft 10,100 Ft

A JOOLA-MAXXX borítás tripla X faktorral! MaXXXImum erő, MaXXXimum kontroll és MaXXXImum pörgetés lett egy új változattal bővítve, amelytől még veszélyesebb lett a borítás.Az új GeoGrip-erő-technológia a kiválóan tapadó felsőrésszel, a durva nagyszemű, sajátos struktúrájú szivacsréteggel és a speciális szemcseösszetételű felsőgumival egy olyan boríást eredményeznek, amely optimális a pörgetések kivitelezésére a legyorsabb tempó mellett is. Ezek a tulajdonságok jól megfelelnek az új, műanyag labdák által támasztott igényeknek is.Egy puhább, 42,5° -os szivacskeménység teszi alkalmassá a MAXXX-P-t ambíciózus támadó játékosoknak, akik különös figyelmet fordítanak a borítás jó kontrolljára és érzésére.

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70346,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: maxxxpfm,
db

Nagyobb kép

MaXXX 500 (max)

Bruttó ár: 10,800 Ft 9,800 Ft

A MaXXX széria leggyorsabb és legdinamikusabb borítása. A világon először bevezetett 50 fokos szivacs kemény, de az új dinamikus és durvaszemcsés szerkezetű szivacsösszetételnek (Geo szivacs technológia) és az új szemcseelrendezésnek köszönhetően (Geo-Force technológia) extrém jól lehet kontrolálni és rendkívüli módon lehet pörgetésekre használni a borítást. Optimális választás sokat edző játékosoknak, akik olyan kemény borítást keresnek amelyik kimagaslóan biztosítja a 3 X tulajdonságot.

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70334,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: 70337,
db

Nagyobb kép

MaXXX 450 (max)

Bruttó ár: 10,800 Ft 9,800 Ft

A dinamikus közepes keménységű 45 fokos Geo-szivacs az új felsőgumival kombinálva megtestesíti az ideális MiXXX-ét az erőnek, pörgetésnek és a labdakezelésnek. A MaXXX 450 a Geo-Force technológiának köszönhetően gyors, de már alkalmas a kombinatívabb játék kivitelezésére is. Ideális választás a pörgetésorientált támadó játékosok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a labdaérzékelésre.

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70328,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: 70331,
db

Nagyobb kép

MaXXX 400 (max)

Bruttó ár: 10,800 Ft 9,800 Ft

A MaXXX széria legpuhább változata 40 fokos szivaccsal. A MaXXX 400 borítással kiválóan lehet a passzív játékelemeket kivitelezni és a játékot kontrollálni. A Geo-Force technológia ennél a borításnál is gondoskodik a azükséges agresszivitásról a támadó labdáknál. A MaXXX 400 azoknak a kezdeményező allround játékosoknak ajánlott, akik elsősorban a biztonságra törekednek, úgy hogy eközben nem mondanak le a gyorsaságról.

Piros, méret: MAX, cikksz.: 70322,
db
Fekete, méret: MAX, cikksz.: 70325,
db

Nagyobb kép

Rhyzm (2.0mm)

Bruttó ár: 10,200 Ft

A JOOLA Rhyzm a 2011-es év legjobb német edzőjének választott Jörg Rosskopf irányításával és útmutatásával lett kifejlesztve. Véleménye szerint "ez a borítás probléma nélkül használható a világklasszis játékosok számára is, hiszen a Rhyzm egy olyan top borítás, amely mindent tud, amit egy csúcsminőségű játékszertől el lehet várni. A felnőtt válogatott és ifjúsági Európa-bajnok Lakatos Tamás is ezzel a borítással játszva éri el sikereit!"

Piros, méret: 2,0mm, cikksz.: 70279,
db
Fekete, méret: 2,0mm, cikksz.: 70282,
db

Nagyobb kép

Rhyzm 375 (2.0mm)

Bruttó ár: 10,200 Ft

Már megjelenésétől fogva nagy érdeklődés övezte a Rhyzm 48 borítást, amely a kiváló ár-érték arányának köszönhetően rendkívül gyorsan az egyik legkedveltebb borítás lett a piacon. A mytischtennis.de weboldal 2012 májusában megjelentetett borítástesztjén minden kategóriában a legkiválóbb minősítést kapta a Rhyzm. Egyetlen kritika érte: a szivacs keménység, amely több játékos számára túl keménynek bizonyult. Hogy ezen a problémán segítsen a JOOLA, tovább bővítette a Rhyzm szériát a Rhyzm 375 -tel (37,5 fokos szivaccsal) és a Rhyzm 425-tel (42,5 fokos szivaccsal).
A puhább 375-ös verzió olyan ambiciózus top játékosoknak készült, akik a puha szivacs mellett sem akarnak lemondani a kitűnő érzékelés és hangzás kettőséről. A 425-ös verzió ideális kompromisszuma a jó labdaérzékelésnek és az extrém kemény szivacsoktól megszokott tempónak, amely minden éljátékos számára kitűnő választás lehet.
A Rhyzm széria a játékosok azon széles körének lesz vonzó, akik ki akarják használni a dinamizmusban, a katapult efektben és a borítás felső részének tapadósságában rejlő lehetőségeket.

Piros, méret: 2,0mm, cikksz.: 70287,
db
Fekete, méret: 2,0mm, cikksz.: 70290,
db

Nagyobb kép

Rhyzm 425 (2.0mm)

Bruttó ár: 10,200 Ft

Már megjelenésétől fogva nagy érdeklődés övezte a Rhyzm 48 borítást, amely a kiváló ár-érték arányának köszönhetően rendkívül gyorsan az egyik legkedveltebb borítás lett a piacon. A mytischtennis.de weboldal 2012 májusában megjelentetett borítástesztjén minden kategóriában a legkiválóbb minősítést kapta a Rhyzm. Egyetlen kritika érte: a szivacs keménység, amely több játékos számára túl keménynek bizonyult. Hogy ezen a problémán segítsen a JOOLA, tovább bővítette a Rhyzm szériát a Rhyzm 375 -tel (37,5 fokos szivaccsal) és a Rhyzm 425-tel (42,5 fokos szivaccsal).
A puhább 375-ös verzió olyan ambiciózus top játékosoknak készült, akik a puha szivacs mellett sem akarnak lemondani a kitűnő érzékelés és hangzás kettőséről. A 425-ös verzió ideális kompromisszuma a jó labdaérzékelésnek és az extrém kemény szivacsoktól megszokott tempónak, amely minden éljátékos számára kitűnő választás lehet.
A Rhyzm széria a játékosok azon széles körének lesz vonzó, akik ki akarják használni a dinamizmusban, a katapult efektben és a borítás felső részének tapadósságában rejlő lehetőségeket.

Piros, méret: 2,0mm, cikksz.: 70292,
db
Fekete, méret: 2,0mm, cikksz.: 70294,
db

Nagyobb kép

Samba Plus

Bruttó ár: 9,700 Ft

Végre eljött az idő, megjelent az elmúlt évtized legkedveltebb JOOLA borításának új változata. A JOOLA klasszikus a beépített ragasztás effektussal, visszahozza a legendás Samba hangzást az asztalitenisz termekbe.
Hosszú ideig tartó kísérletezés, fejlesztés és optimalizálás után, - az asztalitenisz legenda Jörg Rosskopf irányításával dolgozó csapatnak köszönhetően - került piacra az új Samba. Ennek eredményeként a borítás optimálisan egyesíti a sebességet, tapadást és a labdaérzékelést a fenomenális hangzással. Ezzel a JOOLA samba plus új irányt mutat a beépített ragasztási effektussal készülő borítások jövőbeni fejlesztésében.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Express X-Plode (1.8mm és 2.0mm)

Bruttó ár: 9,900 Ft

A ragasztási tilalom bevezetése óta, a JOOLA express a beépített ragasztási effektussal biztosítja a játék gyorsaságát és azt az élvezetet, amelyet eddig a gyorsragasztás nyújtott. A JOOLA express X-ploddal a JOOLA a sikeres express széria egy olyan új modelljét dobta piacra, amely kimondottan a pörgetésekre lett kifejlesztve, természetesen az express gyorsaság megtartása mellett…. Nomen est omen!

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Mambo H

Bruttó ár: 7,500 Ft

A japán borításgyártásnak az utóbbi idők leginnovatívabb borításfejlesztése a Mambo H. A szivacs valamivel keményebb a sima Mamboénál. Ezzel a szivaccsal, különleges eljárás alkalmazásával, egy nagymértékben megnyújtott felsőgumit ragasztanak össze. Az eljárás eredményeként a borításban a feszültség belső energiaként tárolódik, mely a felsőgumi magas tapadó készségével párosulva a kereskedelemben kapható, pörgetésre leginkább alkalmas borítás eredményez. A Mambo C-vel szemben a Mambo H-t nem szabad megnyújtani a fára való ragasztáskor, hiszen ez az effektus a borításba eleve be van építve.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Energy X-tra

Bruttó ár: 8,900 Ft

A belső energiával rendelkező borítások a gyorsragasztás alternatívájaként lettek kifejlesztve. Ezen borítások továbbfejlesztett változata az Energy X-tra. A puha ( 37,5° ) szivacsalátét a gyorsragasztás új dimenzióját valósítja meg. Olyan játékosoknak ajánlott, akik az érzékelést értékelik, anélkül, hogy lemondanának a gyorsragasztás előnyeiről.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Tango Ultra

Bruttó ár: 9,600 Ft

A tensorra jellemző játéktulajdonságok, mint a nagyobb puhaság, kedvezőbb kontrollálhatóság és erősebb pörgetések a JOOLA TANGO ULTRA szemcsére is jellemzőek. A passzív droppnál a tensor elnyeli az energiát, így a labda lassabbá és irányíthatóbbá válik. Az aktív droppnál és ütéseknél, a borítás robbanásszerűen kilövi a labdát.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

4 You

Bruttó ár: 3,500 Ft

Jutányos árú borítást kínálni a szerényebb költségvetéssel rendelkező játékosoknak! Ez az elképzelés megvalósításaként jött létre a 4You. Ez a borítás nem kezdőknek ajánlott, még akkor sem, ha az árából erre lehetne következtetni. Támadó „mindenes” ő, kiváló Japán minőségben. Azon támadó játékosoknak ajánlott, akik az érzékelésre is jelentős hangsúlyt fektetnek. Egyedülálló az ár/érték arány!

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db
Vissza a lap tetejére

Támadó szemcse

Nagyobb kép

Express Ultra

Bruttó ár: 10,800 Ft

A támadó szemcsével játszók is már hosszú ideje használják a gyorsragasztás előnyeit. A ragasztási tilalom bevezetésével jött el a JOOLA express ultra ideje, mivel ezzel a termékkel olyan támadó szemcsét kínálunk, amelybe be lett építve a ragasztási effektus. Ez a borítás különösen ajánlott profiknak és ambiciózus támadó játékosoknak egyaránt.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db
Vissza a lap tetejére

Védő szemcse

Nagyobb kép

CWX

Bruttó ár: 10,300 Ft

Ahhoz, hogy valaki napjainkban sikeres védekező játékos lehessen, rendkívül fontos, hogy folyamatosan fejlesszen a játék több elemében is egyszerre. Ma már nem csak az asztaltól távoli nyesésekben kell jónak lenni, hanem az asztal felett és az asztaltól kis távolságra is sikeresnek kell lennie. Ezt az agilitást teszi lehetővé ez a hosszú szemcsés borítás. Chen Weixing közreműködésével kifejlesztett JOOLA CWX, egy olyan hosszú szemcsés borítás, amellyel a sokoldalú védő játék elemei hatékonyan kivitelezhetők. A rózsaszín színű (50°) szivacs, a beépített Tensor technológiával megfelelő dinamikát biztosít az asztaltól távoli nyesésekhez, a szivacs keménysége pedig lehetővé teszi az asztalhoz közeli rövid mozdulattal kivitelezett zavaró nyeséseket is. A hosszú szemcsék fejének mikro barázdáltsága, a szemcsék rugalmassága és szoros egymás melletti elhelyezkedése teszi lehetővé az extrém nyesések sikeres kivitelezését kiemelkedő kontroll mellett.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Octopus

Bruttó ár: 7,900 Ft

Két világhírű védőjátékos, Chen Wei-xing és Dél-Amerika bajnoka Liu Song esküsznek az Oktopusra. Kifejlesztésében e két világklasszis tapasztalata volt irányadó. A hosszú szemcsés Octopusszal extrém nyesések valósíthatók meg, de az asztal fölötti nyesések különböző vállfajai is könnyedén kivitelezhetők. A különösen kemény szivacsalátét a labdának extra kellemetlen röppályát ad.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db

Nagyobb kép

Badman reloaded

Bruttó ár: 10,200 Ft

Sok játékos szerint a JOOLA badman volt eddig, a legjobb és legveszélyesebb „kezeletlen” védőszemcse. Miután a védő szemcsék kezelését betiltották, a JOOLA átdolgozta a badman szemcsét a legújabb Tensor-technológia segítségével. A JOOLA legjobb védőspecialistáinak - mint a 2006-os brémai csapat világbajnokságon bronzérmes Tatiana Kostromina, vagy Dél-amerika egyéni bajnoka Liu Song - véleménye szerint, a reloaded változat jelenleg a ping-pong piac legjobb védő szemcséje. A JOOLA badman reloaded-del a kezelt szemcsékre jellemző extrém nyeséseket és a veszélyes droppolásokat/lebegtetéseket is végre lehet hajtani.

Játékstratégia: ALL/OFF extrém
Sebesség: lassú
Tapadás: közepes
Kontroll: extra magas
Keménység: 45°

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db
Vissza a lap tetejére

Antispin

Nagyobb kép

Toni Hold Anti Spin

Bruttó ár: 14,800 Ft

A Toni Hold testesíti meg a klasszikus Anti-borítást, utolérhetetlen a totális érzékelés terén. A legjobb fegyver az erős „falsok” és pörgetések ellen.

Piros, méret/cikksz.:
db
Fekete, méret/cikksz.:
db
Vissza a lap tetejére

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva