Tisztelt Vásárlóink! Szeretettel várjuk Önöket pécsi üzletünkben! Cím: Expo Center Pécs, Megyeri út. 72. Nyitvatartás: hétköznaponként 8:30-12:00-ig és 15:00-16:30 óráig.

Felnőtt játékosok

Póta Georgina
Póta Georgina
Lakatos Tamás
Lakatos Tamás
Tölgyes Dorottya
Tölgyes Dorottya
Dari Helga
Dari Helga

Szakosztályok

PTE PEAC AAM
PTE PEAC AAM
Szekszárd Asztalitenisz Club
Nyírbátori Asztalitenisz Sportegyesület
Győri Elektromos VSK Asztalitenisz Szakosztály

Szövetségek és versenysorozatok

Magyar Asztalitenisz Szövetség MOATSZ

A JOOLA 2009 nyarától támogatja a világ (Kína után) második, Európa legeredményesebb asztalitenisz szövetségét, a magyart.

Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség ITTF

A JOOLA azon kevés asztalitenisz cégek egyike, amely elmodhatja magáról, hogy a ITTF támogatója és szállítója. Például a JOOLA eddig három olimpián biztosította a felszerelést. Jelenleg a JOOLA, más cégek társaságában, 2010-ig a férfi világbajnokságok hivatalos asztalitenisz asztal szállítója.

Európai Asztalitenisz Unió ETTU

A JOOLA több évtizede az ETTU támogatója. Legyen szó az Európia Ligáról, az Európa-bajnoki selejtezőkről, a frankfurti Top 12-ről – JOOLA az összes tornának beszállítója.

ITTF Ifjúsági és Serülő Világbajnokság

Az ITTF Ifjúsági Világbajnokságokat csak 2003 óta rendezik meg. A JOOLA a kezdetektő fogva beszállító. Mi több, a világ legfontosabb serdülő világbajnokságot (World Cadet Challenge) is a JOOLA látja el felszereléssel.

DER KLUB

A német asztaliteiszezők több mint fele már veteránnak számít (40 év fölöttiek). A DER KLUB (Német Senior Asztaliteniszezők) világszerte támogatják a veterán játékosokat. A JOOLA sok-sok éve támogatja a klubbal kapcsolatos tevékenységeket.

Asztalitenisz Gyártók Nemzetközi Szövetsége FIT

A JOOLA kezdeményezésére, 1994-ben megalakult az FIT. A jelenlegi 40 FIT tag folyamatosan ötletekkel, ajánlásaival támogatja az ITTF felszerelésekért felelős bizottságát a asztalitenisz sport fejlődésének érdekében.

Német Asztalitenisz Szövetség (Deutscher Tischtennis Bund DTTB)

1962 óta van szoros szövetség a JOOLA és a DTTB között. Legyen szó Világ, Európa vagy Német Bajnokságról, a JOOLA mindenhol jelen van. Legfrisebb példa, hogy a 2008-as hamburgi német nemzeti bajnokságot JOOLA felszereléssel játszották.

TT Interkupa

A JOOLA a TT Interkupa társalapítója. E kupa az Európai klubok tornája. Nemsokára már a 19-ik szezon indul, amely nem csak a sport fejlődését, hanem a nemzetközi együttműködést is erősíti.

Angol Asztalitenisz Szövetség ETTA

Az ETTA az asztalitenisz világ egyik legnagyobb tradiciójával bíró szervezete. A JOOLA 2005 óta a szövetség hivatalos ruházat szállítója.

Görög Asztalitenisz Szövetség

2006 óta a JOOLA a Görög Asztalitenisz Szövetség beszállítója. A játeékosok minden nemzetközi versenyen szívesen játszanak JOOLA ruházatban.

Quatari Asztalitenisz Szövetség QTTA

A hatalmas asztalitenisz világban, amikor még sokak számára Quatar még ismeretlen volt, a JOOLA a QTTA támogatója lett. Már több mint 10 éve, a legfontosabb ITTF Pro Tour tornát JOOLA felszereléssel a sejkségben játszák.

Indiai Asztalitenisz Szövetség ITTA

Idán a ITTA is eldöntötte, hogy partnerségre lép a JOOLÁval. Az összes indiai nemzeti csapat JOOLA ruházatot visel. Továbba az ITTF Junior Circuit és ITTF Pro Tour tornákat JOOLA felszereléssel játszák.

A német asztalitenisz unió regionális szövetségei

A JOOLA a szállítója számos német regionális szövetségnek:Alsó szászország (Niedersachsen), Rheinhessen, Mecklenburg-Nyugat Pomeránia, Nyugat Németország és természetesen kormányzati tartománynak. A JOOLA több évtizede az előbb említett szövetségek támogatója.

Zugbrücke Grenzau-i JOOLA Asztalitenisz Iskola

A JOOLA sok éve támogatja a Westerwald-i nemzetközi sztalitenisz iskolát. A német szövetségi liga együttműködésével, együtt, Európa legnagyobb asztalitenisz iskolájában biztosítanak a számos játékosnak (a helyi bajnokság játékosaitól a világklasszisokig) tökéletes feltételeket.

ITTF Pro Tour

Az ITTF Pro Tour tornái elképzelhetetlenek JOOLA felszerelés nélkül. Az asztalitenisz profijai számára rendkívül fontos ez a tornasorozat. 2008-ban a JOOLA lett a Qatar Open, a Japán Open, a Szingapúr Open és India Open beszállítója.

JOOLA Észak-Amerikai Túra és klubbajnokságok

Az USA legfontosabb tornasorozata a JOOLA Észak-Amerikai Túra (JOOLA North American Tour). Minden egyes tornán több mint 800 résztvevő csatázik a 40 különböző kategóriában. E fontos esemény főtámogatója 2007 óta a JOOLA.

DTTB mini-Meisterschaften (mini bajnokságok)

Több mint 1 millió gyerek vett részt a DTTB mini-bajnokságban. Számos válogatott, többek között Tanja Hain-Hofmann, 2008 női egyéni bajnoka, látogatta az eseményt. JOOLA nem csak a DTTB mini-Meisterschaften főtámogatója, de segíti és támogatja a helyi versenyek rendezőit is.

Joola Asztalintenisz Kft. © Minden jog fenntartva