JOOLA Rosskopf Emotion PBO-c

53 500 Ft

  • egyenes
  • konkáv
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A széles körben kedvelt és mára már klasszikusnak számító JOOLA Rosskopf Emotion ütőfa szolgáltatta az alapot a Rosskopf Emotion PBO-c ütőfa fejlesztéséhez. A JOOLA legenda és felnőtt német válogatott szakvezető Jörg Roßkopf is részt vett az új ütőfa kifejlesztésének munálataiban. Az ő óriási tapasztalata (amely a legapróbb részletekre is kiterjed) az ütőfák, a borítások és az asztalitenisz területén döntő faktor volt az új termék kifejlesztésekor.

A hétrétegű Rosskopf Emotion PBO-c ütőfa esetében a JOOLA fáknál már kedvelt „PBO-c“ műanyagszövetet alkalmazták, amelyet a belső furnérokba integráltak. Első alkalommal történt meg, hogy a „PBO-c“ réteget ilyen fáknál felhasználták, amelynek köszönhetően egyértelműen nagyobb tempót és precizitást lehet elérni a Rossi Emotion-höz képest. Mindezek mellett, a csúcsminőségű hinoki külső furnérok felhasználásával egy nagyon puha ütési érzést és meghosszabbodott labdaérintési időt lehetett elérni.
A belső furnérokba integrált PBO-c szálak és a hinoki külső rétegek közös alkalmazásával az Emotion PBO-c egy teljesen új játékérzést ért el: a maximális energia átadás mellett, egy kivételesen jó labda érintési kontroll érzés jellemző az ütőfára.
A csúcsminőségű anyagok felhasználása, a kiváló kivitelezés és az összetett, tetszetős dizájn élménnyé teszi a Rossi Emotion PBO-c ütőfa használatát.

További információk

Nyéltípus

egyenes, konkáv

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.