Ruházat

Az asztalitenisz sajátos követelményeket támaszt a játékosok ruházatával szemben. Az asztalitenisz gyorsasága megköveteli a lehetőség szerinti legteljesebb mozgási szabadság biztosítását.

A JOOLA az asztalitenisz sportfelszerelést és sportruházatot gyártó cégek között világelsőként, minden termékét német és nemzetközi éljátékosokkal együttműködve fejleszti ki, azokat az asztaliteniszezők speciális igényeire szabva.

A JOOLA versenyruházat gyártásánál HO-COOLING® és a SUBLIMATION technológiákat használjuk, amelynek eredménye egy kényelmességében első osztályú anyag, amely magába szívja az izzadságot, miközben a bőr száraz marad.

Oldallépés balra, stop, támadólépés előre, stop, oldallépés jobbra, stop, keresztlépés, stop. Az ilyen mozgásokhoz olyan cipőre van szükség, ami az asztaliteniszre jellemző gyors és hirtelen mozdulatokra van hangolva.

A JOOLA asztalitenisz cipőire a stabilitás és a könnyedség jellemző. A rendkívül csúszás biztos talp optimális oldalstabilitást nyújt és segíti a gyors bokakímélő lábmunkát. Minden modell további közös jellemzője a kiválóan lélegző anyagok, az alacsony súly és az erős ragasztás és varrás.

Minden alkalomhoz a megfelelő táska: hosszabb versenyekhez, idegenben lejátszott mérkőzésekhez, vagy egy sporttal eltöltött hétvégéhez kínáljuk önöknek az új JOOLA rollbag kerekes sporttáskát vagy a gurulós hátizsákot. A sporttáskák mellett, ergonómiai szempontok alapján kialakított hátizsákok, továbbá különböző kivitelű ütőtokok teszik teljessé a JOOLA táskakínálatát.

JOOLA felszerelés jó megjelenés!