Posted on Hozzászólás most!

Nyírbátorban edzőtáborozott az ifjúsági leány válogatott

2021. január 19. és 22. között Nyírbátorban találkozott újra az ifjúsági leány asztalitenisz válogatott összetartás keretein belül. A januári edzőtábor előtt utoljára októberben rendeztek összetartást a fiataloknak, a koronavírus járvány miatt azóta nem tudtak rendezni.

Lindner Ádám szövetségi edző újra láthatta, hogy a versenyzők fizikailag és szakmailag is milyen formában vannak.

A tábor alatt próbálták a lehető legnagyobb mértékben kizárni a kockázatot, így előtte mindenki koronavírus tesztelésen esett át. A négy nap alatt végig a nyírbátori edzőközpontban tartózkodtak, így minimalizálni tudták a kockázatot.

A táborban részt vett a JOOLA által támogatott Tölgyes Dorottya is.

Az edzőtábor során napi két edzés, illetve kondiedzés szerepelt a programok között, szervagyakorlással. – Tudtuk meg a MOATSZ weboldaláról. (https://asztaliteniszezz.hu/vegre-ujra-egyutt/)

„Az összetartás során napi két edzés, plusz kondiedzés szerepelt a programban, illetve szervagyakorlás. Jó volt látni a lányokon, hogy – mivel a klubjaikban a járvány ellenére is meg tudják oldani az edzéseiket – nem estek ki a játékból annyira, és nagyjából fizikailag is rendben vannak. Köszönjük szépen a Nyírbátori ASE-nak a vendéglátást és személyesen Csekő Sanyi bácsinak, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta a nyírbátori Györfi Tibor Edzésközpontot” – összegezte az edzőtábort a szövetségi edző.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük