Posted on Hozzászólás most!

Póta Georgina újra tétmérkőzéseket játszott az SH-ITB Büdaörsi SC színeiben

Póta Georgina a JOOLA-Asztalitenisz Kft. támogatott versenyzője június 1-jén adott életet első gyermekének, Reginának. Georgina szerette volna az asztaliteniszt olyan klubban újrakezdeni, amely lakhelyéhez közel van, nem kell sokat utaznia. Ideális választás volt a budaörsi csapat, mely az Extraligában címvédőként indult neki az újabb szezonnak.

Póta visszatérését csak november környékére tervezte, azonban az elmúlt hétvégén már szerepelt az orosházi találkozókon a női asztalitenisz Extraligában, ahol lejátszották az újabb körmérkőzést.

Póta Georgina a Kossuth Rádiónak számolt be a budaörsi debütálásáról, tudtuk meg a Magyar Asztalitenisz Szövetség hivatalos oldaláról:

„Ez engem is meglepett, mert úgy terveztem, hogy november környékén kezdek meccseket játszani. Csapatépítési céllal is szerettem volna lemenni, bár tudtam, hogy még messze vagyok a régi formámtól, de kíváncsi is voltam rá, hogy hogy játszom. Szerintem a többiek is meglepődtek, hogy volt egy-két olyan megmozdulásom, ami a régi Póta Ginát idézte, de azért még van mit javítani, főleg a mozgáson. A kezemmel nem volt különösebben nagy probléma” – Póta Georgina

Póta a Kecskemét elleni 5:5-ös döntetlenhez három győzelemmel járult hozzá, így elmondható, hogy már most is nagy segítségére volt új csapatának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük