Posted on Hozzászólás most!

Nyírbátorban edz a férfi asztalitenisz válogatott

A magyar férfi asztalitenisz válogatott Nyírbátorba költözött 10 napra, ahol egy minden igényt kielégítő komplexumban edzőtáborozhatnak és folytathatják a felkészülést.

Csekő Sándor a JOOLA által támogatott Nyírbátori ASE szakosztályvezetője beszélt a felajánlás hátteréről:

Elnökségi tagként azzal segítem a Magyar Asztalitenisz Szövetség munkáját, amire nekem lehetőségem van és rendelkezésre áll . Az épületet tudatosan úgy alakítottuk ki, hogy például a felnőttválogatott edzőtáborozására is alkalmas legyen. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az önkormányzat segítségével újítottuk fel a helyet, a klub pedig azt a pluszforrást biztosította, amivel garantálni lehetett ezt a minőséget. Azt vallom ugyanis, hogy ha egyszer valamit megcsinálunk, akkor azt csináljuk meg nagyon jól, ne két-három hét vagy hónap múlva derüljön ki, hogy valami mégsem felel meg az igényeknek.

A létesítményen kívül a játékosok munkamoráljára sem lehet panasz, derül ki a MOATSZ honlapján:

„Nem akarok nagy szavakat használni, de itt voltam a teremben eddig mindhárom nap, és egy arcrándulást, káromkodást vagy panaszt sem tapasztaltam, hogy »nem jó a szoft, nem jó a labda, nem jó a hőmérséklet, nem jó a világítás vagy nem megy a játék«. Itt van ez a hat fiú, aki zokszó nélkül, maximális koncentrációval, mélységes alázattal dolgozik.” – Csekő Sándor

A férfi asztalitenisz válogatottal edz Tölgyes Dorottya JOOLA által támogatott versenyző is, aki elmondta a következő idényt az osztrák Linz város csapatánál kezdi meg.

„Szerintem a számomra legjobb döntést hoztam meg, mert ritka az olyan hely, ahol olyan jó körülmények között lehet edzeni, mint Linzben. Ennél jobbat nem is tudtam volna választani, remélem, meglesz a hatása” – Tölgyes Dorottya

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük