Posted on 1 hozzászólás

Tölgyes Dorottya bemutatkozott a LINZ AG FROSCHBERG csapatában

Tölgyes Dorottya JOOLA által támogatott versenyző túl van az osztrák Bundesliga 1. fordulóján új csapatával a LINZ AG FROSCHBERG-el, ahol 3 mérkőzésük volt. A három mérkőzésből kettőt 6:0 arányban megnyertek, mindössze egy mérkőzésen maradtak alul 4:2 arányban.

Dorottyát kérdeztük arról, hogyan érzi magát új csapatában, mik a tervei a közeljövőre nézve:

” Összességében nagyon jól érzem magam, életem egyik legnagyobb sikere volt, hogy megtudtam verni Mischeket, aki felnőtt osztrák válogatott és U21-es Európa bajnok párosban. Az elején kicsit izgatott voltam, hiszen minden új volt számomra, más volt a környezet is. Szerencsére hamar sikerült beilleszkednem és csak a mérkőzésre és a játékra koncentráltam. “

A kiválóság elárulta azt is, hogy a jövőben szeretne külföldön maradni, de most inkább az edzésekre koncentrál, hogy a nemzetközi porondon is sikeres tudjon lenni.

A beilleszkedéshez hozzásegítette, hogy jelenlegi csapatát és edzőjét már ismerte korábbról, így a hangulat végig pozitív volt.

forrás: https://www.facebook.com/NEUNEU2/photos/pcb.3599604563452026/3599600286785787

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk az új csapatban való szerepléshez!

1 thought on “Tölgyes Dorottya bemutatkozott a LINZ AG FROSCHBERG csapatában

  1. Dodó!
    A sok, sok munka és tehetség meghozta az eredményt. Itt azonban te még nem fogsz megállni. Világbajnok leszel, ha tovább melózol, mint eddig. Sok sikert és kitartást kívánok.
    Üdv és puszi: Dr. Nedeczky Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük